Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
dosť ma trápi, kde je šaktuška, zase niekde zaliezla a medituje, ale ja chcem vedieť kde!:)
..a mám okolo seba riadny bordel, aj keď nestíham s učením, musím to tu dať najprv do poriadku, veci mám hádam všade
Dobré ránko:) kto je pripojený, semsa, pijem kávičku, dám vám okoštovať:)
Dobrú nocku, pančitka, dobrú nocku šaktuška, ethelka, damaxy:), dee, černička, dobrú nocku mell, goméz, xyxy, dobrú nocku bobec, milli, aj jánošík, všetkým dobrú nocku, aj strach a 2strach, vyspime sa dobre:) poďme už
Dobru noc srdiecka ♥
LUBIM VAS
ahoj...
ale myslim, ze vdaka tomu, ze som tym presiel som o nieco bohatsi, minimalne o skusenost. teda istym sposobom nelutujem, ze som tym presiel lebo mi to sice nieco vzalo, ale na druhej strane aj nieco dalo. viac si vazim niektore veci, na zivot sa pozeram inak a viem, ze stastie je krehke a preto on treba bojovat.
možno možeme to najskutočnejšie pochopenie a uznanie získať iba medzi sebou
idem von, príď aj nabudúce, budem sa tešiť, rovnako aj strach je srdečne pozvaná, pá:)
áno, máš pravdu, viem
clovek sa na to cele po vlastnej skusenosti pozera uplne inak. uplne inak berie ludi s tymto problemom lebo vie ci prechadzaju, resp. presli.