Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
zlatko mojo, snad si si nemyslela, ze ju necham pojst hladom a smadom a s plnym mocovym mechurikom :DDD. Ja mam zvieratka rada..aj ovce. A neboj neostrihala som ju, ale este si ju poziciam. a kludne spi, u mna je v bezpeci, ja ju postrazim
♥ HAF ♥
inak uz sa riesi moja oslava...pri tej dedine, kde bude -horia vojenske lesy
Ajojte........ prosím vás, ľudkovia, neviete za akú dobu môže vzniknúť závislosť na Lexaurine? (Píše sa to v letáčiku). Neužívam ho pravidelne, ale zaujíma ma to. Ďakujem.
tak z teba bude este dlhoprsta zlodejka s dobrym srdcom :-))ty vlastne nekradnes zlato,ty si iba pozicias,poňňňňňňňkas sa s nou,postaras sa o nu a vratis??? co si myslis ze ja mojim oveckam nedam najest??
:-))) dufam,ze kozusok si jej neostrihala a nemas ho uz pod nozkami!! :-))
mam ta rada...
vas vsetkych..a teraz uz idem lebo ma este nebodaj rozrevete..
WANTED Pančita Dolorezová!!!
Odmena 1 groš!!!
Vrat mi moju ovcu!!! Mi bude chybat kazdu noc a uz sa nikdy nevyspim :-)))))))))
Nedakuj katuska,mozno ti este neni sudene robit s tvojimi lodkami...neboj moja :-) ten zivot ta vedie presne tam kam mas ist!! to mi ver...je hnusny, prespekulovany..nepojde tam kam chces ty..ale tam kam chce on,pojdes ty!
Dobru,tiez si idem zdriemnut ale von pod strom,nacerpat trosku slnka,mam tu kopec uzasnych knih na ktore som nemala cas..
clovek si v niektorych chvilach uvedomi,aky je zivot kratky a aj ked tvrdi opak,ze vlastne zit chce..
viete preco sa ludia boja siahnut si na zivot?? zo zvedavosti..co ich este v zivote caka...ludia chcu stale viac a viac,nic im nestaci,nic im neni dost dobre...
a pri tom staci tak malo...ja som sa zaprisahala,ze uz nechcem nic,nikdy uz nechcem nic..mam na to rozne dovody.. ale to je jedno,proste nechcem uz nic, iba svaty pokoj od vsetkeho a vsetkych!
zijem a to je podstatne!
Ked dostanes facku,nadstav aj druhe lice,s drzym usmevom...presne to robim..je mi to jedno,nech ma fackuje kto chce co chce,nic tym nedosiahne, asi som neznicitelna :-)))
inak prevleky nepomahaju, ked zakaslem...som odhalena (nie doslovne :DDD). Ale uz je to lepsie..No a o tom smrade..Gomko, neviem, ci tie cigaretove vypary neboli lepsie -teraz pijem stavu (cibula +med), takze som neodolatelne vonava :DDD. Ale co..sranda musi byt. A inak fajcit som prestala s ciste zistnych dovodov -aby som mohla v aute vozit svojho plysacika :DD. A Samko ma teda dorazil -tak kde je ten biely ? tiez je v Berline s knutom ?
PS : ovcu vratim pri najblizsom stretnuti. je nakrmena a vyvencena :DDD
ujmu som sposobila :DD. Ale neboj, ja som nedolapitelna :D
WANTED
haf ♥
idem si na chvíľu zdriemnuť, zatiaľ ahoj
nie som ani smutná, ani naštvaná, ani nič podobné, som plná očakávania:)
ďakujem šaktuška, veď ja viem, že ty vieš