Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Hľadaná Pančitka Dolorézová,obávaná dlhoprstá zlodejka,včera v noci ukradla svojej kamarátke!!! jednu ovcu zo stáda a tým jej spôsobila neprekonateľnú citovú ujmu,problémi nevídaných rozmerov,keď spomínaná kamarátka do rána oko nezažmúrila a zúfalo preratúvala svoje stádo,mysliac si,že nevie rátať. Pančitka Dolorézová je majsterka prevlekov,preto nemáme žiadnu jej aktuálnu foto,môže byť prezlečená za všeličo,preto odporúčame dávať si pozor na osobné predmety,hlavne zvieracieho charakteru,na ktoré sa táto dlhoprstá zlodejka v poslednej dobe špecializuje!
Odporúčame občanom,aby si prerátali počet svojich domácich aj divých zvierat,počet rodinných členov.
Odmena za dolapenia Pančitky Dolorézovej je až 1 groš!!!! Z toho vyplýva,že táto dlhoprstá zlodejka je veľmi nebezpečná!
Práve sme dostali čerstvú informáciu podľa ktorej bude jednoduchšie ju identifikovať!
V poslednej dobe sa vraj veľmi potí, kašle a drieme po sediačky!
Ak ju niekto uvidíte vo svojom okolí, pretože pristihnúť ju pri čine je absolútne nemožné! volajte na dolu uvedené číslo.
Ďakujeme!
0000
Pančilka mi robí radosť! Už nebude od tých hnusných cíg smrdieť ako nórsky naftár.:))
Kurňa Samko, ale ti je:) A nezabudni na slnečné brýle:)))
pockaj samko!uz ideme do Chorvatska??:-))
tak bal do toho kufra aj mna! :-))bude ruska trojka,spominas si??ja som ta,co strazi rifle!!:-))
Tak peknu dovolenku samusko,tisko zavidim! aj ked vsetci co tam boli tento rok pekne ochoreli,vraj je tam dost veterno! Nechcem ta strasit :-)
Je toľko krás slovenska... Neboj sa nič. Musím ísť baliť do auta. Ozaj, aj to bude riadiť šedivý somár - ja! Hia hia, Chorvátia!!! Pozdravujem aj všetkých nezúčastnených (t.č. neprítomných). papapá.
:-)))) sa nemusis pred tym sprchovat ked mi ides odpisat na mail:-))))
som rada zlatusik ze sa mas tak fajn, ked si spomeniem pred casom :-)nepripisujem si ziadne zasluhy,len ma to uzasne hreje pri srdiecku :-)nooo a pekne tam aj prihod, tajnostkar jeden!to co sa ta stale pytam! nejaka pekna korculiarka v blizkosti? :-)
neboj,ja si to potom precitam :-)tak pis, uz horim nedockavostou!!!
Andrejko nam je oddychnuty,nacerpal plno sil! Tak sa mi to paci. Boze ten chlap tak sexi upratuje!! :-)chybala tu disciplina!
Shit..objavim sa tu raz za 30 rokov, prave ta tu stastne objavim a ty musis odist, hroza proste :)
Dam si sprchu utekam ti odpisat...
cauko zlatusik,ty sa vzdy zjavis ako z neba,noooo len pekne odpisuj!! :-) to bude zazrak ak medzi tym neuplynie par rokov!
:-)
boze chlapci teraz ked ste dosli musim ist..no nic..ale musite castejsie :-))
papa
Caukooo, prave som sa ti chystal odpisat na mail :)
jaaaj samko,vidis to,hned mi je lepsie, ked si tu,zacitim vonu chlapa :-)