Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

p

,,ak má človek škaredé myšlienky, začne to byť vidno na tvári. A ak má človek škaredé myšlienky každý deň, každý týždeň, každý mesiac, každý rok, tvár má stále škaredšiu a škaredšiu, až na ňu napokon ťažko hľadieť. Človek, ktorý má iba samé pekné myšlienky, nemôže byť nikdy škaredý. Môžete mať ohnutý nos, ústa nakrivo, dvojitú bradu a vyčnievajúce zuby - ak máte pekné myšlienky, budú vám vyžarovať z tváre ako slnečné lúče a vždy budete vyzerať prekne ."
R.Dahl: Hastrošovci

shakt

ved citam ty moje zlato premudrele,len mi akosi unikaju koncovky a tym padom unika aj vyznam slov a pointa :-))) o com pises?? :-))) prepac,nemohla som si odpustit trosku ustipacnosti :-)))
nemyslela som na tu ovcu co si mi šlohla- prepac,pozicala :-) ale na nas,ved vies o com tocim,este si to pamatam..bodla by lobotomia :-))
dnes nas anjel sluzi nocnu,to bude pokojny spanok :-)ale nie u mna..boooze ja chcem tak spat :-((uz to tu vsetkym vadi,aka som v noci akcna..:-))blbnem uz z toho...sa normalne budem teraz bat aj zaspat aby som nevykrvacala :-)) mi povedz ako sa na to clovek nemoze zobudit..sila..

panča premúdra/

no to je presne moja prezentacia..takto viem dotiahnut veci do uspesneho konca..pise sa tam o tyzdnoch a zuboch

panča premúdra/premúdrelá ?

:DD neblbni..viem sice o com hovoris, ale ta moja prezije aj tak :). Vlci su v nedohladne, ja sa o nu staram ako kiči princ. No mozno aj grilovanie :). Tak som kukla vecer spravy, ako to tam vyzera..a toť ho tam iskry, žihadla a plamienky :). A este len u nas budu-neviem totiz, ci tam budem moct ist a premahat sa naozaj nebudem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDD. Ved aj na co ...No a tak na zaver citat z jednej z tych knih :
,,ak má človek škaredé myšlienky,začne to byť vidno na tvári. A ak má človek škaredé myšlienky každý deň, každý týždeň, každý mesiac, každý rok, tvár má stále škaredšiu a škaredšiu, až na ňu napokon ťažko hľadieť. Človek, ktorý má iba samé pekné myšlienky, nemôže byť nikdy škaredý. Môžete mať ohnutý nos, ústa nakrivo, dvojitú bradu a vyčnievajúce zuby - ak máte pekné myšlienky, budú vám vyžarovať z tváre ako slnečné lúče a vždy budete vyzerať pekne." (Roald Dahl:Hastrošovci)

shakt

nuz tak mame cosi spolocne dami :-) milujem knihy ako hovorim,je to moje jedine bohatstvo :-)milujem ich vonu...
no prave som vyhrabala jednu knihu ktoru mam uz roky,dostala som ju ako darcek a este som ju necitala,suvisi prave s tym stromom- Aura stromu leci-je to o objimani stromov a davani a brani energie.
celkom zaujimave..
tak sa mi pekne staraj o katusku, vsimam ze to vase priatelstvo vam prospieva obom :-)
pančitka ocakavam nejake úryvky z tych knih!
zaujimave, si chcete grilovat na tej oslave?? :-)))))
tak patranie po pančitke Dolorezovej je odvolane,ovcu mi aj tak nevrati :-))))
ale vzdy lepsie ked je u teba akoby ju mal zozrat vlk...ako to bolo? vsetci sme iba hlupe ovce..ktora prezije?? ta co je uprostred stada alebo ta na okraji???