Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
,,ak má človek škaredé myšlienky, začne to byť vidno na tvári. A ak má človek škaredé myšlienky každý deň, každý týždeň, každý mesiac, každý rok, tvár má stále škaredšiu a škaredšiu, až na ňu napokon ťažko hľadieť. Človek, ktorý má iba samé pekné myšlienky, nemôže byť nikdy škaredý. Môžete mať ohnutý nos, ústa nakrivo, dvojitú bradu a vyčnievajúce zuby - ak máte pekné myšlienky, budú vám vyžarovať z tváre ako slnečné lúče a vždy budete vyzerať prekne ."
R.Dahl: Hastrošovci
panči ja pozeram tiez,celkom ma ten serial chytil :-)) len na inom programe ako ty
:-)
pozeram NCIS, ked dopozeram..prepisem to..iba par koncoviek chyba :DDD
brr, leti nad nami vrtulnik
ved citam ty moje zlato premudrele,len mi akosi unikaju koncovky a tym padom unika aj vyznam slov a pointa :-))) o com pises?? :-))) prepac,nemohla som si odpustit trosku ustipacnosti :-)))
nemyslela som na tu ovcu co si mi šlohla- prepac,pozicala :-) ale na nas,ved vies o com tocim,este si to pamatam..bodla by lobotomia :-))
dnes nas anjel sluzi nocnu,to bude pokojny spanok :-)ale nie u mna..boooze ja chcem tak spat :-((uz to tu vsetkym vadi,aka som v noci akcna..:-))blbnem uz z toho...sa normalne budem teraz bat aj zaspat aby som nevykrvacala :-)) mi povedz ako sa na to clovek nemoze zobudit..sila..
no to je presne moja prezentacia..takto viem dotiahnut veci do uspesneho konca..pise sa tam o tyzdnoch a zuboch
debilny nick (ci ja ? ), teraz nie je vidiet, ze som kiči princ :DDD
:DD neblbni..viem sice o com hovoris, ale ta moja prezije aj tak :). Vlci su v nedohladne, ja sa o nu staram ako kiči princ. No mozno aj grilovanie :). Tak som kukla vecer spravy, ako to tam vyzera..a toť ho tam iskry, žihadla a plamienky :). A este len u nas budu-neviem totiz, ci tam budem moct ist a premahat sa naozaj nebudem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDD. Ved aj na co ...No a tak na zaver citat z jednej z tych knih :
,,ak má človek škaredé myšlienky,začne to byť vidno na tvári. A ak má človek škaredé myšlienky každý deň, každý týždeň, každý mesiac, každý rok, tvár má stále škaredšiu a škaredšiu, až na ňu napokon ťažko hľadieť. Človek, ktorý má iba samé pekné myšlienky, nemôže byť nikdy škaredý. Môžete mať ohnutý nos, ústa nakrivo, dvojitú bradu a vyčnievajúce zuby - ak máte pekné myšlienky, budú vám vyžarovať z tváre ako slnečné lúče a vždy budete vyzerať pekne." (Roald Dahl:Hastrošovci)
odpoved znie...bez pastiera neprezije ani jedna!
nuz tak mame cosi spolocne dami :-) milujem knihy ako hovorim,je to moje jedine bohatstvo :-)milujem ich vonu...
no prave som vyhrabala jednu knihu ktoru mam uz roky,dostala som ju ako darcek a este som ju necitala,suvisi prave s tym stromom- Aura stromu leci-je to o objimani stromov a davani a brani energie.
celkom zaujimave..
tak sa mi pekne staraj o katusku, vsimam ze to vase priatelstvo vam prospieva obom :-)
pančitka ocakavam nejake úryvky z tych knih!
zaujimave, si chcete grilovat na tej oslave?? :-)))))
tak patranie po pančitke Dolorezovej je odvolane,ovcu mi aj tak nevrati :-))))
ale vzdy lepsie ked je u teba akoby ju mal zozrat vlk...ako to bolo? vsetci sme iba hlupe ovce..ktora prezije?? ta co je uprostred stada alebo ta na okraji???
p, berem ho nározovo, keď mi je zle- 4,5mg. A niekedy si ho dám ešte k lieku na spanie, ale to len 1,5mg.