Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
pojdes so mnou???:-) v Bojniciach sme uz boli,pojdeme zas inam,porad nejake pekne miestecko na SR :-)
este som tu a opisem vam moje rano, krasne prebudenie! vsade krv,ako na zabijacke:-))
som slaba ako mucha,ked po nej par krat tresnete :-))
samko,pančitka prestala fajcit a dostala za to aj vyznamenanie,rad chrabrych vojakov,ktori nezamoruju prostredie!:-)
ano sme vsetky chore samko,lebo sa o nas s gomcom nestarate! A to vies,nie?? ze zeny bez muzov zacnut chradnut,chorlaviet,vadnut ako kvietky,ked ich nepolievate! :-)
uz idem..
panča mi šlohla vcera jednu ovcu zo stada,do rana som ich znovu ratala a počty sedia,jedna chyba!!to si este vybavime zlato!!!:-))
Ethelus jasne,som expertka:-)na co to vsetci vieme a ano,maju zo mna"radost" vsetci a vsade kam pridem...
No tak je to lepšie. A druhýkrát, keď pôjdeš do Bojníc, daj vedieť do predu.
jezis samko fuj:-)))
ja nekrvacam tak!ale uz sa to podarilo zastavit.no vidis moj a my sme ho hladali v zoo,to si nam nevedel vysvetlit pre vyletom?
Idem lezat,uz chapem preco clovek,ktory je chory musi lezat,lebo nic ine nevladze.
Spolumarodky sa maju dufam,zo dna na den lepsie!
Dievky, Bojnice sú pekné, zámok je krásny, ale ten somárik čo hľadala Panika sedí na úrade, ale ťa musím upresniť, nie je biely, ale šedivý! V ZOO si ho hľadala zbytočne. Chúďa Shakti, bolí to moc? To si nevieš nájsť nejakého, ktorý ti zruší krámy, háááá? Kto prestať fajčiť? To ste všetci chorí, čo sa deje?
Dobre rano..
tak dobra nalada ma prave opustila...uz len toto mi bolo treba:-(
krvacam...super,priznavam uz mam strach...
drzte sa :-(((
ty brdo..aky mail som dostala..ponuka liekov :(
soma a tak...
Dobru noc () ♥
:-DDDD
uz vydrzim..zvladla som to !!!!!!