Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
len vieš, má to dve strany, radšej by som bola úplne v poriadku a nepoberala peniaze, potom by som už mohla robiť s mojimi loďkami:)
no taaaaaaaaak? no problema! sa tes na bubaciky!! katuska ber to trosku z ineho uhla,je to aspon taka minimalna sadisfakcia!!! zasluzila by si si za to viac,ale je ti jasne,ze to nedostanes!!
zivot ta za nic neodmeni,musis sa sama! a podla mna ty si sa krasne odmenila sa pozri co si dokazala! tak ma nestvi a nebud taka smutna,nastvana alebo co si to...
mne je tak dobreeeeeee!! keby si vedela co som dnes uz povyvadzala :-)))
dnes som bola overovať, áno, je:)
no tak co sa stazujes??? :-)) ale je to v sulade s tvojou pracou?
tak oni ti daju prachy a ty si na nich este aj nastvana??? :-)) tak ak ich nechces daj mne :-) kupim si gaťky:-))))
ludia normalne sa mi tak zapacilo debatit sa tu sama so sebou,ze budem o chvilocku taka namyslena a nebudem sa bavit uz ani s vami! :-))))))))))))))))))))))))))))))))
jaaj,zlatusik,ze idem odpisat na mail, no pozname sa moj,tak nic,neboj, v pohodicke,ja si pockam zas tak 20 rokov na odpoved :-))
no čo nerozumieš, sociálna poisťovňa sa rozhodla prihodiť mi na účet pár peňazí, milí títo ľudkovia:)
inak vsimli ste si ludia??? my s gomcom sa vobec ani nezdravime,to preto lebo mame medzi sebou utajenu milenecku aferku a snazime sa o to,aby na to ludia neprisli!!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))on uznava uz iba pančitku!! lebo prestala hulit,pch...pockaj ked prestanem ja!!! mi budes nozicky
bozkavat gomco!!!
inak ahoj katuska davno som ta nevidela!
:-)))))))))))))))))))))))))))))teda ja
som ta vlastne este vobec nevidela :-)))
ani nepocula,len ta citam...tak davno som ta necitala,aaaaaaaaaaaaaaale neboj katuska vsetko bude dobreeeee! a ked nie tak dupnes tou malou šestkou a bude to dobre!! :-)))
I dont understand katuska!!!
o com tocis??
na to ako mi je na prd sa celkom dobre bavim :-) dnes mam totiz den vystrelkov z inych :-) ja viem,hanbim sa strasne, zhorim v ohni pekelnom,viem,vobec si to tieto moje zlaticka nezasluzia,ale ked mne to sposobuje takeeeeeeeeeeeeeeeeeee
potesenie!!! hehehehe :-)maly diabol!!!
:-)dnes pozor na mna! velka strata krvi a co to sposobi... :-))
a ono to nebude dlho trvať a budem zase ok:) ja tomu verím
ahojte, už som tu; hmmm, už mám z tej traumy dochodok, som sa prepracovala, čo? ale nič sa nebojte, niekedy žasnem akými skvelými ľuďmi som sa obklopila:)