Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panča

nenechal ziadne ine suradnice :DD. Snad ked nejake budu, tak zada :).

Ake polena, prosim ta..ja sa potknem aj o vlastnu nohu, tak sa netrap :)). inak aj ja vyzeram hrozne, ale kedze vacsinu casu travim v posteli, obdivujem svoje nohy..urobila som si perfektnu pedikuru, mam pekny lak (uz ani neviem, kedy naposledy som mala nejaky farebny)..tak sa vytesujem. Lezim, matahujem nohy a cumim :DD. Asi som vazne chora :DDD

A o ovcu sa neboj, velkych psov som zavrela, pusteny je len ten mala, co zozral Stura (chuda Ludevit). Musim ist do KIKA po stolicku..bolo by divne, keby som tam prisla s ovečkou :DDDD ?

shakt

:-)))na panču sa mozte vzdy spolahnut!!!
:-))) si myslis preco som tu ovcu chcela tak spat?? to je moja najmilsia,moj milášik,najdrahsi...chybaju mi v noci jej sliny :-))vidis zlato ani nevies co si slohla:-)) len si ju pekne nechaj ja si rozmaznam inu :-)
ja som vzchopena..je to zaujimave..role sa vymenili,aj ked mi je fyz.totalne na prd,psychicky si z toho nic nerobim, vsetci okolo mna tu revu,uz ma pochovavaju a neviem co este :-)
kym zijes tak existuje nadej a kym snivas tak zijes-pamatas panči?
nestazujem si :-)
inak presne toto som si myslela,ze sa to stane! hlavny cestovatel udal aj nahradny termin a miesto konania?? dnes som na to myslela,ako mi je to luto a citila za to dost velku vinu! tie polena zlato co ti hadze osud pod nohy pekne spal!!!
polepis ma leukoplastom?? :-)) moja zlatucka,tito tu,co som mnou musia zit denno-denne by ti po vcerajsku povedali asi tolko,ze by ti to nijak nepomohlo
:-)
ovecka ja bytova,uz aj ju chod vziat z dvora! ved ju tie tvoje psiska-selmy roztrhaju!!!len si ju pekne uzi chachacha :-))
ale prist mozes,aj ked ted radsej nie, naskytol by sa ti celkom zaujimavy pohlad :-))
a vy ostatni nespite!!! zivot je kratky, obcas hnusny ale aj krasny!
aj ked tu mame svoj sukromny lazaret, nebojte sa sem prist,nenakazite sa ! odo mna urcite nie,iba ak od panči alebo Ethel-aj ked...si myslim,ze ta je uz fit!

panča

Mila Shaktinka, okamzite sa vzchop, lebo dobehnem k Vam a celu Ta polepim leukoplastom. Pocuvaj deva prekrasna, co za ovcu som Ti to ukradla ? Asi nejakeho tvojho milacika, lebo celu noc blcala, lepila sa mi na chrbata a oslintala mi celeho plysacika :(.Ludia, to musite zazit -rozmaznana ovca..fuj, pri tom sa neda spat. Mali by sme sa cim skor stretnut, aby som Ti ju vratila, lebo toto ma ubije :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. A ozaj k nasim cestovatelskym planom na tento vikend -zobudila som sa ovcou dokopana s migrenou po ovcom blacani, ale uz ked som zacinala byt skutocne ulutostena, ze sa tam nemzeme ist -nasla som odkaz, ze sa to nekona :).Takze nejde tam ani hlavny cestovatel :). Ovcu som dala na dvor, tak idem este spat. Drzte sa. LUBIM VAS ♥♥♥♥&# 9829;♥♥♥♥& amp;#9829;♥♥♥ 829;♥♥♥M♥& amp;#9829;♥♥♥ 829;♥♥.

shakt

ahoj dami
aj by sa komunikovalo,len par ludi je chorych,tak lezia a liecia sa-panči ako je????a ostatni asi nemaju chut sem ist, alebo odvahu? :-)
mam sa...
Clovek by sa mal tesit z malickosti, vazit si malickosti v zivote...uz len to ,ze rano vstaneme,je u niektorych zazrak.
Nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt horsie.
Pekny den vsetkym..

shakt

to bolo super panči :-) dobre knihy!!
vidim ze v serialoch sa zhodneme CSI pozeram aj ja :-) najradsej mam NY pekni chlapi :-)
ale idem lahnut,uz to zas zacina :-(( vali sa ta cervena vzacna tekutina,chytaju ma mdloby bude rusno do rana :-(asi sa nevyspi nik v tomto dome :-(no vidis panči a aj napriek tomu ma neopusta humor a hoc nekracam vpred so vztycenou hlavou aspon sa vpred plazim
:-)aj to je neco..
zacinam mat pocit ze sa rozpadavam :-))

zuzi neviem,vsi som vdaka bohu nikdy nemala :-)skus zalozit vlastnu temu..

Ked som bola mala otec mi rozpraval jeden pribeh..nepamtam si ho uz... pamatam si len jeho hlas a podstatu toho pribehu..Hovor mam ta rad vzdy ked to citis,hovor,mam ta rad neustale...pretoze uz to nemusis stihnut..cosi sa stane a uz to nikdy nepovies a budes si to navzdy vycitat..nikdy nevieme co nas caka v nasledujucu sekundu nasho zivota,tiez sa tak momentalne citim..stale nieco..ale nestazujem si,prijimam pokorne to co pride,nech je to cokolvek..sama som si tuto cestu zvolila a musim niest nasledky..
mam vas rada..pre istotu...

p

no Shakti, aj tvoj aj moj diel uz skoncil (vies, ja som ako FBI a CIA dokopy)..ten uryvok hodim az zajtra, prislo mi nejak zle, tak skusim ist spat. Dobru noc vsetkym, lubim vas ♥
PS : ovecka uz spi vedla plysaka z dovolenky :), idem sa supnut k nim

zuzanamalosko

PROSIM PORADTE,CO JE NAJUCINEJSIE PROTI VSAM?VSI,TIE MALE ZVIERATKA VO VLASOCH.PORADTE,OKREM OSTRIHAT A ORTOSANU.DAKUJEM.