Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

nepridala, tak ako mám invaliditu v papieroch, mám aj IG v papieroch, to som si ja nevypočítala, prinútili ma, keď som išla na "pobyt" do nemocnice:), ďakujem, šaktuška, aj moj miláčik, jedno mladšie dievča, o ktoré mám strach od jej dvanástich rokov mi to dnes povedalo, tak niečo pravdy na tom predsa bude, ale neviem, no, snáď tá osobná sila nie je až taká podstatná, doležitý je charakter:)

shakt

katuska fuuuuuha!!! dobre IQ :-)) uprimne,no katuska,len medzi nami,nikto nas nepocuje...nepridala si si trosku??
:-)) drz sa moja,ja viem,minulost nas vzdy dostihne,ale je to hnus,ked sa niekto postavi ako ty,zariadi si zivot a i tak..ale ty si silne dievca,viem to od prvej chvile co som zacula tvoje zufale volanie :-)chcela ti pomoct a otocilo sa to tak,ze si mi pomohla ty a neraz..
neviem,ci mi to niekto este uveri..ale mam vas strasne rada,kazdeho z vas, kazdy z vas mi tak neskutocne chyba..katuska,Ethelka,panča,gomco,samkodami..pret o aky ste...
pred casom som pisala kamaratovi,ktory pri mne stal v poslednych dnoch,teda uz rok,den co den...ze je lepsie drzat si ludi od tela,potom to az tak neboli ked odchadzaju...ibaze pri vas to nejde... kazdy z vas je v mojom srdci,nie spolu, ale kazdy z vas ma jedinecne miesto,svoje miesto,preto aky je... od vas si drzat odstup jednoducho nejde...
staci par slov a citim vas...

Ethi prave som si to pozrela :-) hej tiez mi skoro cvrklo :-)))DAKUJEM a nie iba za mailiky...
clovek si mysli,ze vsetko stratil..ale nie je to pravda,vzdy je co stratit.. a asi je nutne padnut az na same dno aby sa niektori ludia spamatali a otvorili sa im oci...
hej sme pod vodou,vlastne uz ani nie. no preco u vas neprsi?? lebo sa to vyprsalo u nas :-))

katty19

Ďakujem, Ethelka, opeknela si, vieš o tom? Cítim nový vietor do plachiet! Udrž si to, buď dobrá k sebe, mám ťa rada. Ešte raz ďakujem.