Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panča

Ahojky babulecky moje uzasne. som rada, ze Vas tu dnes bolo toooolko. No tak hlasim,poziar zrejme uhasili, oslava bola - sice som netancovala na stole, ale sedela som oproti mojej babke a ta sa chudatko este teraz peckuje..neviem, absolutne neviem, co som tam trepala, ale nakoniec ta ,,cast" ludi, ktorych som tam nechcela tam ani nebola, tak bolo fajn.Sice so sklonenou hlavou (lebo som pindala), ale musi to uznat.Jaj, niekedy nechapem samu seba..snad aj to raz bude (ze sa pochopim). Cestou domov sme pri ceste videli dive prasa -a ja slepa som tam samozrejme videla gorilu...asi mam v hlave kaleidoskop :DD

Etulik, dakujem za gratulaciu-o par minut to uz bude (inak fakt som bola v tom, ze dnes uz je nedela a samozrejme, ze nebola :DDD)

Rada som Vas videla ..Shaktulik Ty sa drzkaj, vsetko bude OK.

Katulik, neboj -si vynimocna a kompetentni to dufam vedia.

ethel

nevyhlásila som:-((
niektoré kvety keď rastú nemajú radi vela vody..
niekedy si treba uvedomiť,kde je naše miesto...

...ale nedá sa zabudnúť na pomoc,či už duševnú,psychickú,emocionálnu.....

To máš ako keď si chorá,lekár ti nasadí lieky,vylieči ťa a už sa k nemu viac nevrátiš,už sa neuvidíte,lebo to nie je potrebné......to je život

shakt

:-)))dobra rada nad zlato-vedla :-)))
to hej,ja som ucenliva :-)))sa mi smej
:-)) ved aj ja sa rehocem,aj ked chytam nervy :-))vraj som uzasne smiesna ked nervacim :-)))
vyhlasime patranie po s_m???? ci uz si?
:-) zajtra ho pohladam :-)

shakt

ja sa lucim krasavice...technikuš-problemuš,asi mi zatopilo moj krasny ukrajinsky internet.. tak trosku aj nervičky povolili,fajcit nemozem,vlasy si trhat nebudem,padaju aj bez toho..tak idem spat :-)
katula ty sa drz a ziadne hento,pochybnosti a smutok!!!
dobru noc vsetkym :-)

shakt

ja sa lucim krasavice...technikuš-problemuš,asi mi zatopilo moj krasny ukrajinsky internet.. tak trosku aj nervičky povolili,fajcit nemozem,vlasy si trhat nebudem,padaju aj bez toho..tak idem spat :-)
no jasne...ak to odosle...vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:-§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
:-))
ozaj bambulka co je so s_m??????!!! zije?? sa to chcem davno opytat.
katula ty sa drz a ziadne hento,pochybnosti a smutok!!!
dobru noc vsetkym :-)