Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
...dobre najem sa neskor :-)) musim pockat kym niekto odide do prace,lebo ten niekto ma chut hadat sa a ja sa nehadam-hadky nikam nevedu,rozumny dialog sa viest neda
a vies monolog-hoc vysoko kvalitny a inteligentny v mojom podani :-)))-nema ziadny vyznam.Odchadzam,sem k vam,nebudem pocuvat aka som neschopna a na nic,ked to tak nie je!Uz jej to viac nedovolim!
Juuuuuj,áno,áno,Shakti,ďakujem,ako správna stará tetka posielam balíček snov,kľudne si vyber,ktorý chceš,sú vodeodolné s doživotnou zárukou a pekne tvárne,vždy si v nich nájdeš ten práve najpotrebnejší.Táááááák,tetka ako má byť...Chi.
som rada ze mam tetku v amerike :-))) budu doláče :-))Nezalezi na tom ako vypadame,nezalezi na tom odkial sme,co mame alebo nemame..sme tu,sme tu spolu a davame..dokazeme dat zo seba ovela viac ako ini..ale my ich povedieme a dokazu to aj oni.Zmenime svet k lepsiemu..Vzdy ma bolelo ze ludia uz zabudaju na seba,len sa zenu,hrabu co najviac pre seba,ale bohatstvo nespociva v tom,kolko coho mam,co som dosiahol,ale v tom,kolko ludi ma dokaze lubit!!!
Dobru chut.. :-)
a DAKUJEM!!!
Mamca-rodina,vytvaraju ludia,ktori sa lubia!Viem o tom svoje...
Vy ste moja rodina,vzdy to tak bolo-moja rodina boli moji priatelia-ludia,ktori ma maju radi!
"Domov nie je tam,kde prebyvas fyzicky..
Domov je tam,kde ta ma niekto rad!!!"
Som tu doma a vy tiez..pridte kedykolvek,ostante kolko chcete..nikdy vas od svojho prahu nevyzeniem-vzdy aj ked nebudem mat sama co do ust,vam dam aj to posledne! Nepotrebujem jest,spat, potrebujem lasku-kazdy z nas,len tou je clovek zivy!
mamca davno patris do rodiny...
:-)))zabi ma teraz! :-)) viem,dakujem..za to ze ste..velmi si to-vas vazim..aj ked to tak mnohokrat nevypada!!
STOP!!!!
precitala som si uzasny clanok...
Musite zmenit myslenie...inak sa nic nezmeni..nehladajte chybu okolo seba,nevin svet okolo vas..chyba je v nas!
Nemente vsetkych a vsetko okolo seba, musime zmenit cosi v sebe-svoje myslenie. Musime vo svoje ciny,veci verit! Iba ked verime,sa to stane!
Ak nieco odsudime na neuspech,neuspechom sa to stane!
Mate pravdu,som silnejsia,ovela silnejsia ako si uvedomujem....moja sila tkvie v tom,ze dokazem problem rozanalizovat,pochopit...moja slabost v tom,ze ho nedokazem uspesne riesit,resp. riesim ho uplne zle!
Musim si uvedomit svoju cenu,vazit si samu seba,inak sa budem donekonecna obklopovat typmi,ktore podvedome pritahujem-zacarovany kruh. A uz poznam z neho cestu von! Ale ta cesta,ktorou z neho budem kracat von sama,ta cesta bude najtazsia-nic v zivote neni lahke.. mas pravdu Ethi-kazdy si to svoje stastie musime zasluzit..vsetko co sa mi stalo,stava mi cosi naznacuje a naznacuje mi jednu jedinu vec! Uz to vidim,uz to chapem...vzdy som to vedela ale som si to nepriznala-vybrala som si lahsiu cestu,cestu sebalutosti..NIE! tato cesta nikam nevedie,na chvilku nas uchlacholi ale nic sa nezmeni,nepohne vpred,nevyriesi!!!
Ta tazka cesta spociva v tom-zmenit sa!
Zmenit svoje myslenie!!
Takze..ten kto ma opusti,si nezasluzi moju lasku,moju skvelu spolocnost :-)))
A ja,ja si zasluzim lasku,stastie aj zdravie tak ako kazdy ini!!!Verim tomu a ono sa to stane!
Dakujem ze ste..otvarate mi oci,dovolite mi tu vyskucat sa,neodsudite ma za to..viete,ze to potrebujem-padnut dole az vtedy uvidim,otvoria sa mi oci,pochopim a opat vstanem a to co ma nuti vstat neni pud sebazachovy ako som tu pisala nedavno-ale viera! viera,ze sa vsetko zmeni na dobre,ze to dobre pride a pride aj pre mna..
"pred tym nez spoznas niekoho,stan sa lepsim clovekom!" ak si nevazis totiz sam seba,nemozes si vazit ani inych,to co ti davaju,jednoducho to neuvidis...
Uz nechcem takto zit a tu vam hovorim,ze ani nebudem!!!
Mam vas..to zatial staci,casom sa k vam pridaju dalsi.. :-)
Lubim vas moc moc moc!! Vsetkych do jedneho!! Ste silni,pretoze...vy viete..
Tak podme obedovat,som hladna ako vlk
:-))
mamca kludne bud drza,ja mam lasky na rozdavanie..pre vsetkych kto chce,ju aj dostane,nechcem za to nic,a predsa mi davate ovela viac,nez vam davam ja..ale to je jedno,laska neni za zasluhy..
Ethi si ma nepotesila,ze v 60-tke :-))
to uz budem musiet brat calcium aby sa mi pri sexe kosti nedolamali :-)))))
Ethelka,veď to ja nie tak...medzi vás,rodinka..ja ako stará tetka z Ameriky,čo sa dostala k internetu a občas nakukne,aby sa pripomenula,že na vás myslí...Hihi,slovenská Amerika,to sa mi páči,pasovala som sa za cudzinku.A veď ráno v zrkadle tak aj vyzerám...
joooj Mamča...nechcela som ťa vynechať,ale spomenula som len nás tri preto,lebo viem,že my tri ju naozaj lúbime,ale som rada,ak je to aj u teba tam...čím viac nás bude,tým lepšie:-)
Juj,budem drzáááá...Shakti...aj keď nezaslúžene..aj pre mňa kúsok...zmestí sa vždy...
(mám ju zbiť teraz alebo až potom?)....
Shaktulka,ja si plne uvedomujem čo mám a práve preto som šťastná....Už sme si toho my dve vela v mailoch popísali takže vieš,že prečo ťa dokážem pochopiť!Každý si musíme na to svoje šťastie počkať,niekto ho má od narodenia a niekto na to čaká celý život...a niekto stretne pravú lásku až v 60-ke:-) Shaktulka.....ty na nás zabúdaš,my tri s Pančuškou a aj s Katuškou dokážeme uniesť tvoju lásku,vieme,že nás potrebuješ...a aj my potrebujeme tvoju lásku -TEBA!!!!!
BAbulka, nas nevidis ? Nepoznas nas ? Necitis, ze Ta mame radi ?