Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
chystám sa v posledný septembrový, alebo prvý októbrový. Vyrazím ku babke, neuveriteľne nádherná príroda a veľké duchny:) Baby mi upečie na veľkej peci jej pagáče, prinesie od sestry domáce maslo a budem si robievať lipový čaj:) a budem sa prechádzať po horách, zbierať posledné bylinky, ale nevydržím tam dlhšie ako tri dni. Potom sa uvidí, čo budem ďalej robiť. Baby totiž býva "na konci sveta":)
...idem si umyť hlávku,prídem....
a kedy budeš mať tú najbližšiu dovolenku? Ja už prvý septembrový týždeň...neviem načo som si ju plánovala,sa doma unudím....
teším sa, že to najnáročnejšie už mám zrejme za sebou, tento týždeň bol skutočne namáhavý a teším sa na svoju najbližšiu dovolenku, tú si vychutnám, zahodím všetko za hlavu a pojdem v čorty:)
niekedy sú dobré takéto vegetné dni,hlavne po náročnom týždni.Ja sa cítim akási velmi oddýchnutá po tej dovolenke a tak nevydržím dlho vegetiť......
a ešte som pozerala romantický film :-D
Aj ja som sa bola vycikať DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
dnes nepracujem, dnes nerobím nič. Vobec nič. Ráno som pozerala dokument o zvieratkách, potom o kvetoch, potom prišla švagriná s bráchom, dali sme si kávu, pokecali, potom som si pospala, teraz jem ovocie a ináč nič nerobím, aspoň raz za čas:)
Katuška a ty dnes nepracuješ?
Panča sa išla vycikať.-DDDDDDDDDDDDDDDja som tiež bola...
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD