Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panča

Dobru nocku srdiecka moje..rozmyslam nad jednou basnou..smutna je veru..ako fakt, ze zomrel S.Zary. Mam rada poeziu..saw uz zacal-a..lubim vas a prajem vam, aby rano bolo pre kazdeho krasne..♥♥♥

ethel

že sa necháš nahnevať....ja sa nedám nikomu!Nedaj sa ani ty,aj mňa niečo také čo spomínaš nedávno rozhádzalo,ale povedala som si,že to tak má byť!

SHAKTI

aaaaaaa pekny den konci..tento den inak ako zlou spravou ani skoncit nemohol... asi mam mor..nikdy nepochopim ako dokaze niekto v jedinej sekunde niekoho len tak vymazat zo svojho zivota...a kasle na to co ten druhy chce,citi..
vyborne..

katty19

áno, ja ju cítievam na nohách, keď sa chcem prehodiť z jednej strany na druhú a ono mi to nejde, tak sa mi tam vždy zaklpčia nohy a potom počas spánku musím nohami vykopnúť perinu do vzduchu a tak sa otočiť na druhú stranu:) je to komplikované, ja viem:)

panika

hlasim, ze som sa nesplachla..len uz musim ist (aspon na chvilu od PC ). Dakujem za krasny podvecer, bolo mi super :)). vecer to este dotiahnem -bude Hra o prezitie..tesim sa jak blazon :)) (inak mam to na DVD, ale ked je to v telke, bojim sa realnejsie ). :DD.Zatial pa, ste super