Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
haf :) ♥
...alebo cakat na niekoho cely zivot a pri tom vediet ze sa nikdy nedockas...
nahnevat ta? preco nie? :-))
netrapte sa..toto je moj problem,moj zivotny udel..niest ho ako tazky kriz..
pochybujem ze raz niekto so mnou vydrzi a bude ma chciet,milovat taku aka som a prave preto aka som...ze niekto dokaze uniest tu moju obrovitansku lasku,bude ju chciet...
ze tu bude niekto pre mna,bude ma potrebovat...
vies Ethi mna niekto"potrebuje"iba ked nieco chce..a to nie je laska ale sebectvo..a ked cosi chcem,potrebujem ja..tak si sadnem do kuta,schulim sa,vyskucim,objimem sama seba,lebo tu nie je nik,co by to spravil,chcel spravit a ani nikdy nebude...
mam vas rada,ale aj vy nakoniec odo mna ujdete...moja laska nici,zabija..
mate deti,manzelov,priatelov a mozno si ani dost dobre neuvedomujete co mate, nech su aki su,ale su,mnohi nemaju ani to..vazte si co mate,ti co to nemaju vam mozu ukazat svoju bolest,samotu..nechcite zistit co mate,az ked to stratite...
...alebo cakat na niekoho cely zivot a pri tom vediet ze sa nikdy nedockas...
nahnevat ta? preco nie? :-))
netrapte sa..toto je moj problem,moj zivotny udel..niest ho ako tazky kriz..
pochybujem ze raz niekto so mnou vydrzi a bude ma chciet,milovat taku aka som a prave preto aka som...ze niekto dokaze uniest tu moju obrovitansku lasku,bude ju chciet...
ze tu bude niekto pre mna,bude ma potrebovat...
vies Ethi mna niekto"potrebuje"iba ked nieco chce..a to nie je laska ale sebectvo..a ked cosi chcem,potrebujem ja..tak si sadnem do kuta,schulim sa,vyskucim,objimem sama seba,lebo tu nie je nik,co by to spravil,chcel spravit a ani nikdy nebude...
mam vas rada,ale aj vy nakoniec odo mna ujdete...moja laska nici,zabija..
mate deti,manzelov,priatelov a mozno si ani dost dobre neuvedomujete co mate, nech su aki su,ale su,mnohi nemaju ani to..vazte si co mate,ti co to nemaju vam mozu ukazat svoju bolest,samotu..nechcite zistit co mate,az ked to stratite...
:-)))) teda ten mekčeň na Ň je super
Shaktiiiii...chceš ma nahnevať v takýto krásne slnečný deň?? čo sú toto zase za myšlienky?Ale viem prečo takto píšeš,lebo si slobodná.....ja som už totiž zabudla čo je to byť slobodná,že to má aj svoje nevýhody ale aj výhody...A ňedávno ma jedna slobodná kamarátka uviedla do obrazu,že čo je to byť slobodná a sama,čo je to za predstavu čakať na niekoho dva dni....
To nie je o rozhadzani Ethus..to je o bolesti..
Dalsi clovek co mi dokazal,ze nie som dost dobra-ako milenka,laska,dcera a uz ani ako priatel...som na nic..mam dovod nicit sa. Len tu na tomto svete zavadziam...
v noci som si uvedomila co som stratila a bolestnu samotu..uz tu nie je nik komu by som mohla zavolat,napisat aj o 2hod. v noci,ze som mala zly sen,ze ma nieco boli,ze placem...stastie je v drobnych kvapkach..ale nikdy nemozme byt statni ked nam nieco chyba,niekto...mozte mat milion ludi okolo seba,milion priatelov ale vsetci maju svoj zivot,nik tu nie je iba pre vas,nik nezije ten svoj pre vas...
vsetko stracam...ale to nie su iba veci,veci pre mna nic neznamenaju...to co stracam su ludia,blizky ludia..opustaju ma ako nic,bez dovodu..
som nic..a nic si nezasluzim,nic mi nepatri..
prazdnota..
pokoj...
Dobré ránko:) aj ja mám rada básničky. Zachvíľu odídem, tak pekný deň a držte sa. Mám vás rada:)
asi naozaj všetci už spia. dobrú noc.
hmm,ani ja neviem :)
To už naozaj všetci spia. Čo teraz s načatým večerom.