Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
a takto vyzerá svet z iného brehu, mám okolo seba moc priateľov, Zuzku, Lucku, Kristínu, Alenku, Olinku, mám veľkú rodinu
Aj keď sa priznám, kým som nečítala tvoje príspevky, moc som sa nezamýšľala, no naraz mi to došlo. Moja vec nie je definitívna a nemožem sa opierať o spravodlivosť.
Ale JA VERÍM a VEĽMI ĽÚBIM! ĽÚBIM TENTO SVET A VŠETKO KRÁSNE V ŇOM! A SOM ŠŤASNÁ, ŽE DÝCHAM! Boh má so mnou ďalší svoj plán. A ja ho vyplním:) Preto ma zachránil. Preto som ešte neodišla. Možno ma čaká niečo veľké. Vlastne si to aj myslím. Skutočne si myslím, že ma čaká niečo veľmi veľké. A mám z toho radosť.
Tiež sa obávam návratu toho psychopata. Ale treba to dať zo seba von. Pomožme si navzájom:)
ja viem moja,aj ja teba..
nieco ti posepkam,uprimne sa priznam...
hovorim,ze nemam strach a pri tom v noci chodim skontrolovat dvere,ci su naozaj zamknute...asi tak..istotu nemas nikdy..
takze budme v pokoji,verme a...nic ine nam ani neostava..spravodlivost totiz neexistuje..
Ty moj kvietoček, potešila si ma.:) Veľmi si ma potešila. Mne len na tom záleží, aby tí, ktorí majú toto poznanie ostali v pokoji. Lebo ja ich ľúbim. Lebo ja ťa ľúbim:)
Katulik ty si normalne revolucionarka!
:-))
My vieme Kati...a hovorim ti neboj sa.. ten"moj"beha volne po slobode-je vo mne tolko hnevu a zlosti...ale nebojim sa Kati..nebala som sa ani vtedy ked som pred par dnami po rokoch znovu uvidela ten jeho sialeny pohlad..nie to nebol strach..ale nebolo mi vsetko jedno..v sekunde som si na tu hrozu spomenula znovu...mozno skoncime tak,ze sa nam pomstia,neviem Kati..ale jedno ti hovorim,neboj sa! Oni prave to chcu..chcu vidiet a citit nas strach...
Mas pravdu..ani vtedy a ani teraz tu nebude nik kto by nas ochranil,musime to spravit sami,ale oni s jednou vecou neratali...ze od vtedy sme silnejsie,ovela silnejsie ako vtedy...
mozno nie som silnejsia fyzicky nez on,ale dusevne ano...a dnes,dnes by som mu uz tu radost nespravila..neprosila by som,nebala by som sa...s usmevom by mi bolo jedno co mi spravi..lebo dusevne mi uz taky smrad nikdy nemoze ublizit!!
Zajtra mi konecne vyberu tych mojich 7 stehov z rucicky,sa tesim,dufam,ze mi toto tu uz daju dole,bude dost nechutna jazva,kaslat na to,hlavne ze zijem..
Mas pravdu Kati,nam nic ine ako verit neostava...
psychopat si beha po slobode..fakt chory svet..
mam ta rada,tak sa neboj!!! nestracaj svoju slobodu ktoru si tak tazko nadobudla strachom z neho! Ked to pride ,potom to budes riesit,nie teraz! Katulik ja uz nebudem zit v strachu, nikdy mu tu radost nespravim! A potom jedno viem,pre neho uz nie som aktualna, som pre neho uz"stara"...len dufam,ze sa to nestane niekomu inemu,to ma desi....
Postavme sa! Iba v láske a viere je ukrytý prameň sily. Mám vás rada. Radšej už budem končiť, lebo vyvolám nový štrajk:) pá
a tak iba sama a sama si prežívam svoj strach; kto bude pri mne stáť, až sa rozhodne opať prísť? nikto. Iba ja viem, a tí, ktorí podobné prežili, ako sa žije s touto traumou. Som poznačená na celý život a je mi z toho smutno. Nikdy neviem. ALE VIERA MUSÍ ZVÍŤAZIŤ!!! VIERA A LÁSKA!!! Buďme priekopníčky doby! My predsa možeme:)
a tak je to, bolí to, veľmi to bolí, ale nebudem pasívna, NIKDY! radšej sa postavím proti všetkým, ale na mne už nikto brázdiť nebude! vráťme sa k povodným hodnotám......
a snáď vyrastie nový kvet:)
viem, že mnohí nepoznajú tento strach, a tak ďalej apelujem, nenechajme sa strčiť na kolená, to sa nesmie stať!!!! NIKDY!!!!!!! Radšej strčím niekoho sama na kolená, ale ja? NIKDY! Sme v tom spolu!