Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

ja sa fakt bojím, ale práve preto alebo len preto som ochotná viac útočiť, aby život začal byť opať tým, čím má byť! neboj sa, sme v tom spolu!

katty19

Opať šaktuška:) nechám sa inšpirovať tvojou úprimnosťou;
ani v mojom prípade nemám dokončený boj, mám prácu, som invalid a bojím sa návratu mojho útočníka z "pobytu", keby si len vedela ako sa bojím, moc sa bojím jeho pohľadu, či si ma vyhľadá? a kto vie, možno schválne, možno ma príde navštíviť, aby sa mi pomstil, no nemožem prestať dýchať, pre seba samú, najma pre seba samú, aj pre ľudí okolo mňa; láska musí zvíťaziť, my musíme veriť, nič iné nám nezostáva; buďme silné, buďme veriace a buďme opať krásne, žime a vráťme sa k povodným hodnotám, my vieme aké je to ťažké, a tak ešte raz ŽIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamca

Eeeeeeej,decká jedny rozmaznané...každý deň to pýta jesť..ste si teda našli zlozvyk.Ethi,aký problém,kdeže provokácia,určite ťa pochopia,len im vysvetli,že hľadáš nový uhol pohľadu,nové perspektívy..:)
Shakti,aj ja sa nerada lúčim,lebo potom sa zas treba zvítať a ja som také hanblivô čudo.No,viac čudo ako hanblivô..:D

SHAKTI

zdravime pracujuci lud!my lenivci :-))
tak ty mas banan Ethi?? ty sa ale mas!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dnes som zahlbena do svojich myslienok..
hlavne musim byt trpezliva,to bude moj najvacsi problem,ale uz krasne myslim po novom-sem tam sa este stane,ze zapochybujem,ale hned to zazeniem prec!
A tesim sa na svoj"novy"zivot! Uz to nikomu nedovolim aby ma ponizoval,nie som najhorsia na svete,ano mam chyby tak ako kazdy! a co?? :-))aj tak som krasna a uzasna! beeee :-)
este ze vas mam! ked tu ponariekam hned ma prefackujete-ze Ethi:-) a vratite pekne tam kde mam byt...
obcas zidem z cesty,ale vy ma na nu vratite..nebude to lahke to si uvedomujem,ale mam vas! :-)normalne som stastna ludia!! musim byt stastna sama so sebou!! Toto mi kedysi davno povedal jeden mudry a uzasny clovek- s_m
a aj ked ma vtedy s tym riadne stval, mal pravdu!! Hladala som stastie inde, u inych,ale musim ho najst v sebe! Este neviem ako to spravim..ale pojdem krocik po krocku!
Velmi dlho ma ludia ponizovali,presvedcili ma o tom,ze naozaj taka som ako hovoria,ale nie.. uz im nedovolim ponizovat ma!!
Obed bol vyborny Ethi..mnam mnam...ale nevarila som ja :-)zemiaky a take maso s hribami a stavickou -mnam mnam-masko som poctivo vyselektovala z taniera :-))
sla by som aj niekam do prirody,ale nejak sa mi drieme,v noci som toho koli niekomu moc nenaspala a aj ked som si zakazovala slzy aj tak tam boli..vzdy ked si niekoho pustite prilis k telu,tak potom boli ked odchadza...neviem sa lucit,preto sa ani nelucim...priatelov to stve,hlavne ked chcu aby som ich sla odprevadit na letisko,ked mi frcia do sveta..ale nie..nebudem sa lucit,potom mi ostava pocit,ze ten clovek nikam neodisiel ale je tu so mnou stale!
Tak preto...
mam vas rada,vy bosorky moje :-)a ty sa Etka napapaj,nebudes vladat drzat cinky vo fitku a krutit volantom :-DDDDDDDDDD

ethela

Mamča...to patrilo mne na ten hlad?:-)))) vieš v čom je problém?! Som v robote a lahnúť si by bola zbytočná provokácia....už papám kávu:-)))) už neškvŕka....

ethela

Shaktulka...a ktej láske v 60-ke:-)))...nooo nechcela som uvádzať ten príklad,čo dávali aj v telke o tom páriku v domove dôchodcov..oni mali okolo 80! Láska až za hrob!:-))

ethela

ktorá dobrá duša mi donesie niečo na obed?Dnes som ešte nepapala,lebo sa mi nechcelo a nemala som čo a nemala som ani čas....lenivec som...a už mi strašne škvrka v bruchu....Shaktulka,čo máš navarené?