Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

SHAKTI

Pančulik tak sa drz! Inak sranda ze aj v nasich rokoch zijeme ako male deti,ktore musia posluchat..ze?? ja zatial este stale musim-ak chcem niekde spat a nieco jest.
snad sa to coskoro zmeni,necakam na zazrak ale preto cosi aj spravim,teda robim.
mame ta radi-nezabudaj..aj ked si to asi neprecitas.

Lilith ahoj moja,trosku ma nastvali v tych temach o smrti...ludia co si nevazia zivot..plackaju nad banalnymi problemami,tiez poplackam ale doprdele potom zdvihnem ten svoj velky zadok a spamatam sa!

panik-a

ahojte zlatinka , idem len na skok -nemam sancu ani Vas citat. Vcera som len otvorila Zdravie a skoncila som tu s jednou vetou..nemozem to tu vysvetlovat -jednoducho musim mat z urciteho dovodu odpojeny net a k PC mozem za urcitych podmienok..Raz to vsetko snad budem mocz vysvetlit. Velmi mi chybate, lubim VAs ♥♥♥♥

SHAKTI

:-DDDD Eti ty sa ale mas!! len ver starej skusenej Shaktule :-DDD
"Nesmieme byt prilis stastni lebo stastim pominie stastie!"
no na druhej strane,ked ti je dobre,no neuzi si to!! :-DD tak si vyber a dobre "zachatuj" :-DDD

jaaj gomčo,zas nam utekaaaaas,rozparadis nas tu a v najlepsom zdrhnes :-DDDDD
ale ja sa uz nad tym ani nepozastavujem, to mi robis od zaciatku :-DDD
ostava po tebe len vona cibule,cesnaku,tuniaka alebo olomouckych sireckov :-DDD taky vzrusujuci parfem nema kazdy chlap :-DD

a cica ako sa hovori,ak sa nemam super tak sa super spravim :-DDDDDDDDDDDDDD
sorry chybicka-tak si to super spravim
:-DDDDDDDDD do prdele,nech to napisem ako chcem stale to ide tym smerom
:-DDDDDDDD

gomez

chcel som tu dnes trošku s vami pobudnúť, ale...bla, bla... Kua, zaase musím ťahať do preč. Prisám, že dnes si kúpim niejaký strašne smradľavý syr:)) Tak aaaaaaaaahojteeeeeeeeee!:)

ethel

húúúúúúúúúúúúúúú nebudem sa vyhovárať...robota v tom nebola:-DD len som proste nebola doma......ale teraz sa vyhovorím,lebo za hodinku idem do nočnej a strašne sa teším,lebo bude po 2 mesiacoch"chatovačka".... a stále mi pokračuje to supeeer obdobie......:-)))

SHAKTI

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kujem za kompliment!!! ja vyzeram vymetene stale :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nezatrhnu,skusali ale nepochodili...dlho si mysleli ako ja pekne spim a dlho a az pak prisli na to,ze nie som vo svojej izbicke ale vedla pri pc :-DDDDDDDDDDDDDD