Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ethelka, príjemnú a pokojnú šichtu prajem!
Ráno o 08,45 hod. som naštartoval motor, prebehol celé Chorvátsko, asi, 7 km Slovinska, Maďarsko a som tu! Počasie prialo, pršalo nám iba 2 krát, prvýkrát 7 dní a druhýkrát 3 dni :-)))). Ale nie. počasie vyšlo, akurát som dostal žlčníkovú koliku od kalmárovej /kalamárovej?/ pizze. Inak sve ok - nema problema aj partia sme boli celkom dobrá. Ale, všade dobre, doma najlepšie!!! Ešte umyť a spať! Papapá, posielam božteky na nošteky na dobrú noc ked to ten Goméz neutiahne.
:-DDD jasne,ze poznam!!! Poznam tvoje srdce,nic viac vediet nepotrebujem!!!
Dobru...druhe je uz na polku :-DD
idem,nech zas zajtra deti nepistia od hrozy pri pohlade na mna :-DDDD
:)))) Dobrú nôcku už spiacemu aj druhému,už zaspávajúcemu očku.
Ako vieš,že sa venujem masážam? Ty ma poznááááááááš! Tak presne si ma opísala...
samuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuško!!
ty si mi zdrhol!!! :-DDD no ako bolo? co si mi doniesol?? to hlavne!!! :-DD to sa pytam kazdeho :-DDDD
viiiiiiiiitam ta spat samusko-muzsku posilu tu potrebujeme ako sol-gomčo chudacisko to tu uz sam nezvlada..aj ked tvrdi ze je tu ako v raji,proste je to na neho prili-tolko nadhernych a uzasnych zien!
ale no mamca! Ja tu ziadnu staru rasplu nevidim!!! A nevidis ju ani ty! Ako som uz napisala fyz.vek nie je dolezity! A nachichuname sa ako pubertacky,to mi ver!
:-)) a ja sa nehanbim! Mozes mat 100 rokov,jedno oko,ziadne zuby,plesinu,hrb 250kilo..akoze mne su tieto vecicky uplne ukradnute-si krasna!! Tak vas vsetkych vidim ja!!! capišto??? :-D
A idem uz lebo kukam uz iba jednym ockom-druhe uz spi :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
proste uzasna sexica..ach jaaaj keby tak mal kto chrbatik pomasirovat :-((
dobru mamca :-)
a rano ked kukas do toho zrkadla-treba mu povedat!
"Fuj,chvaaaaaaaaaaaalabohu,ze takto nevypadam!!!" :-DDD
Už sme prišli z výletu, nezmokli sme už sme tu! Dobrú noc Vám všetkým.
Hehehehehehehe.....Veď sa ty zbadáš..Ak ma raz uvidíš...Takú starú rampu za sestru...Ak ťa budem držať za ruku,poženú ťa na operáciu na odstránenie toho pľuzgiera,čo ti z ruky vyrastá :DDDDD
:-DDDD Nepopytal ale zrejme chcel ked ho tak zaujimalo ci som slecna alebo pani
:-DDDD logicky vydedukoval,ze slecna kedze prsten som nemala,no som ho zrusila ze prstene nenosim :-DDD noo ale ten druhy sa mi pozdaval viac-mal taky psi pohlad :-DD
boze ako keby potreboval utesit na mojej velkej hrudi :-DDD len bol dost hanblivy..za to taketo kecušky a balenie moc rada nemam :-DDznaci to totiz jedno,ze to dany objekt neskusa iba na mna a Donchuani mi absolutne nic nehovoria :-DD
Tak premyslam,ci mi tie štichy nevybral preto,ze to fakt este neni zrastene alebo ma chcel vidiet znovu?? :-DDDDDD
mamca ty pocuvaj,ale musis ma drzat za ruku! :-DDa vsade budeme hovorit,ze sme sestry,ok?? :-DD ja to vzdy hovorim na svoju mamu..nieeee to je sestra :-DDDD