Chcem si umyť ruky

samko r.

Ráno o 08,45 hod. som naštartoval motor, prebehol celé Chorvátsko, asi, 7 km Slovinska, Maďarsko a som tu! Počasie prialo, pršalo nám iba 2 krát, prvýkrát 7 dní a druhýkrát 3 dni :-)))). Ale nie. počasie vyšlo, akurát som dostal žlčníkovú koliku od kalmárovej /kalamárovej?/ pizze. Inak sve ok - nema problema aj partia sme boli celkom dobrá. Ale, všade dobre, doma najlepšie!!! Ešte umyť a spať! Papapá, posielam božteky na nošteky na dobrú noc ked to ten Goméz neutiahne.

SHAKTI

:-DDD jasne,ze poznam!!! Poznam tvoje srdce,nic viac vediet nepotrebujem!!!
Dobru...druhe je uz na polku :-DD
idem,nech zas zajtra deti nepistia od hrozy pri pohlade na mna :-DDDD

SHAKTI

samuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuško!!
ty si mi zdrhol!!! :-DDD no ako bolo? co si mi doniesol?? to hlavne!!! :-DD to sa pytam kazdeho :-DDDD
viiiiiiiiitam ta spat samusko-muzsku posilu tu potrebujeme ako sol-gomčo chudacisko to tu uz sam nezvlada..aj ked tvrdi ze je tu ako v raji,proste je to na neho prili-tolko nadhernych a uzasnych zien!

SHAKTI

ale no mamca! Ja tu ziadnu staru rasplu nevidim!!! A nevidis ju ani ty! Ako som uz napisala fyz.vek nie je dolezity! A nachichuname sa ako pubertacky,to mi ver!
:-)) a ja sa nehanbim! Mozes mat 100 rokov,jedno oko,ziadne zuby,plesinu,hrb 250kilo..akoze mne su tieto vecicky uplne ukradnute-si krasna!! Tak vas vsetkych vidim ja!!! capišto??? :-D
A idem uz lebo kukam uz iba jednym ockom-druhe uz spi :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
proste uzasna sexica..ach jaaaj keby tak mal kto chrbatik pomasirovat :-((
dobru mamca :-)
a rano ked kukas do toho zrkadla-treba mu povedat!
"Fuj,chvaaaaaaaaaaaalabohu,ze takto nevypadam!!!" :-DDD

mamca

Hehehehehehehe.....Veď sa ty zbadáš..Ak ma raz uvidíš...Takú starú rampu za sestru...Ak ťa budem držať za ruku,poženú ťa na operáciu na odstránenie toho pľuzgiera,čo ti z ruky vyrastá :DDDDD

SHAKTI

:-DDDD Nepopytal ale zrejme chcel ked ho tak zaujimalo ci som slecna alebo pani
:-DDDD logicky vydedukoval,ze slecna kedze prsten som nemala,no som ho zrusila ze prstene nenosim :-DDD noo ale ten druhy sa mi pozdaval viac-mal taky psi pohlad :-DD
boze ako keby potreboval utesit na mojej velkej hrudi :-DDD len bol dost hanblivy..za to taketo kecušky a balenie moc rada nemam :-DDznaci to totiz jedno,ze to dany objekt neskusa iba na mna a Donchuani mi absolutne nic nehovoria :-DD
Tak premyslam,ci mi tie štichy nevybral preto,ze to fakt este neni zrastene alebo ma chcel vidiet znovu?? :-DDDDDD
mamca ty pocuvaj,ale musis ma drzat za ruku! :-DDa vsade budeme hovorit,ze sme sestry,ok?? :-DD ja to vzdy hovorim na svoju mamu..nieeee to je sestra :-DDDD