Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
vsetci mate na tom zasluhu,ze mi je konecne fajn,ale najvacsiu mas na tom ty sovicka..a ty to vies..keby niet teba dodnes tapam v neistote,obvinovani a trapim sa..Nikto nemoze povedat ze je uplne stastni-vzdy nam k dokonalemu stastiu nieco chyba-zatial aj mne-uz ma poznate takze viete co je to,to co mi najviac chyba a po com najviac tuzim-ale raz,raz to dostanem-pride to!! Lebo uz viem co chcem,uz poznam svoju cenu a preto...ale zatial,zatial sa mienim tesit z malickosti,tesit zo stastia inych,rozdavat stastie vam vsetkym,ak je to mozne!!Verim tomu ze vsetci raz budeme stastni a budeme mat vsetko po com tuzime-nemyslim materialne..ale to co nasmu srdcu chyba!
Ze sa nase zelania splnia!! Musime verit!
a po poslednej "prihode-nehode"som si uvedomila co mam...ze zit chcem a som rada ze zijem..
Mam vas velmi rada..tiez ma trapi panči..ci chces zlatko ci nechces,mame ta tu radi..chceli by sme ti pomoct..
pa bezim k mojim dvom slnieckam :-) potarame sa po meste,zbehneme na zmrzku,postazujeme sa navzajom,pokecame,nasmejeme :-)
Som svetlo a voda vašich očí
Som trpká a sladká kresba vašej tváre
Som schúlené ticho
a zvonivý svetobežník
Som čas,čo vás stvoril k svojej podobe
Som neistý a slabý
Najpevnejší bod vesmíru
Som slovom vašej duše
Vykričaný
Nepriznaný
Som najväčšia drobnosť vášho sveta
...ÚSMEV
v noci som vela nenaspala,takže si teraz napapaná líham spať.......
Prajem krásne ráno všetkým slniečkam....
Nerobí mi to dobre,že je Pančuška smutná! Viem,že to pôsobí ako reťazová reakcia,keď niekto trpí,ale si myslíš,že sa nerozplačem len preto,lebo viem že sa niečo deje?! Nepotrebujem vedieť detaili,slzy tečú aj bez nich!Mám ťa velmi rada Panči!!!!
Shaktulka...tak dobre sa to číta,čo si napísala...som z teba nadšená a to ma zase donútilo zhodnotiť,že aj tento deň je pre mňa šťastný,lebo cítim šťastie z teba!!!! Aj ja sa denne budím,že prídem o šťastie,ale maličkosti a je ich velmi vela-tak tie ma posúvajú ďalej!!!!!
Katuška....aj z teba sa teším.....
a vlastne ja sa teším z každého z vás,z každého,čo sem slovko napíše.......
ok panči uz som to vsetko pochopila,aj o co ide...chran ako vtacatko..budem ti drzat palce aby si to zvladla!! zivot bezi dalej to mas pravdu,ale myslime na teba stale!!! chybas nam a mame ta radi a ak si myslis,ze tak rychlo a lahko na teba zabudneme,tak sa velmi mylis!!!
ja som vdacna za kazdu info o tebe,tiez sem pisem ked mi je blbo...uz som to hovorila katty-poprosim nie iba vtedy prist ked vam je dobre a fajn...
pridte aj ked sa potrebujete vyplakat na ramene alebo v objati!!
mam ta velmi rada!!tak sa drz!
a ty zlatusik tiez! Nik na teba nezabudol,keca sa tu stale o niecom inom..kto o com potrebuje,chce..toto neni pribeh,ktory sa suvisle vyvija...
samusko som rada,ze ti dovolenka vysla..ved tak to ma byt-dovolenka je predsa na to aby ste si oddychli-zamerne ste-lebo ja na dovolenky nechodim...nepotrebujem sa trepat k moru aby som si oddychla,nasla pokoj...vybehnem do lesa a mam to za chvilku :-)
inak citim sa po prebudeni priserne...
asi som uz vazne stara a ponocovanie mi nerobi dobre..ale ked Etka napisala,ze mozem aj po 22hod.ist spat :-)) a to vieme,ze jej slova beriem vazne a doslovne :-)
inak to ze som zrazu! :-DD taka mudra a silna,je vasa zasluha-vy ste moje ucitelky!!
idem sa este bacnut do perin...
ta rucisko ma celu noc bolela,sklbala,stipala..trosku sa mi v tom povrtal..som z toho taka nervozna,ze by som si ten obvaz najradsej zurivo strhla a sama vybrala tie štichy aj bez kvalifikacie..vrrr
mam vas rada! Pamatajte kazde zle obdobie raz odznie..niektore trvaju kratsie,niektore dlhsie-zalezi ako rychlo pochopime,co pochopit mame a zacneme si vazit,to co mame-potom nastane obrat k lepsiemu..pretoze kazde zle obdobie pride vtedy,ked zabudame na "detaily" a pride prave preto,aby sme si vazili to co mame,dostavame alebo este dostaneme.
Tak bojujme a drzme sa...
Rano sa treba usmiat-podakovat za novy den,nove rano,novu nadej a sancu,nadychnut sa-poriadne-dodat si silu a pevne pravou nohou vykrocit z postele,odhodlani bojovat a hlavne zvitazit!Nepochybovat o nas, o tom,ze to dokazeme!!
A katuska ma potesila ako si krasne uziva tazko nadobudnutu slobodu! A uziva si ju tak krasne prave preto,lebo vie,ze to neni samozrejmost!!
Pekny den..sovicke dobru noc :-) a vy ostatni uz aj vstavat!!!
Ja si idem este lahnut :-DDDDDDDDDDDDD
Dobré ránko:) Včera som sa už nestihla ozvať. Boli sme sa damaxy v hrade, sú tam takí milí pekní čašníci, to nemožeme obísť:) my potrebujeme príjemnú obsluhu:)) a potom sme šli na večeru. Som tak premýšľala, v inom prostredí by som o deviatej večer nemohla mať sluchátka na ušiach a počúvať rádio. Tu je naozaj nádherne a hlavne pokojne. Čo po mojich skúsenostiach viete ako si vážim. Prechádzate sa večerom po uliciach a nemusíte sa báť.
Prajem aj krásny deň. Idem si rýchlo umyť vlasy a padám. Držte sa:)
Ahoj Eti,
neboj, dufam, ze vsetko zvladnem.Len naozaj musi byt odpojeny net a nemozem odbiehat k PC a tvarit sa, ze stale nefunguje. A ani nechcem ludom kazit naladu, lebo mi nie je vobec veselo a tu to potom ide ako retazova reakcia :). Teraz, ked je klud som si mohla vsetko dozadu prebehnut a som rada, ze je Vam fajn.Boze, tak mi chyba to odbiehanie sem a klikanie hore dole :).Asi uz radsej pojdem, lebo sa mi chce revat a potom uz urcite nezaspim.Tak si uzi chatu :D.Drzkaj sa.
Som rada,že sa nám Samko vrátil v poriadku:-) Už si nám chýbal!
Pančuška...trošku sa o teba začínam báť!!!!!!!!!!!!!Teda trošku viac sa začínam báť....:-(
tak uz len potichu popozeram, ci vsetci spite...u nas sa uz spi -to je dobre znamenie, vlastne velmi dobre znamebie. Cez den zase nebudem moct prist, ale vidim, ze aj tak zivot bezi dalej a to je to najdolezitejsie. Zlatko, nemam silu vypisovat maily -ti zli ludia nie su TU.Musim niekoho chranit, pretoze sa rozhodol ublizovat si sam.. Viac o tom nebudem...
Lubim Vas, tak mozno zajtra vecer. Sladke snicky.♥♥♥
Ja som tu uz nebol tolko rokov, ze na mna vsetci zabudli a sam som vysiel z obrazu,o com sa tu momentalne keca a kto ma aky problem :)
No nevadi, vidim to tak,ze musim startovat odznova :)