Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

SHAKTI

ou ou ou...kto tu este nespi?? :-) vitajte kočky..som si myslela ze som tu uz sama, je tu taky bozsky klud...sama na celom fore :-) uz chapem tie nocne vtacatka co to tu brazdia..ale uz pojdem aj ja..pozrela som si svoju hororovu krimosku CSI NY a mozem sa bat celu noc pod perinkou sama :-))a zajtra idem pohladkat moje krstniatko :-)krasny buduci zivot!
Vzdy nieco konci ale zaroven nieco zacina..nieco stracame ale nieco ziskame..nieco umrie ale nieco sa narodi..musi uvolnit miesto na tomto svete,v nasom zivote..je to proste kolobeh zivota-pochopte ho,zmierte sa s nim-nic proti nemu nezmozete!
mamci achoooj :-)tak v pondelok mozes ist so mnou k lekarovi :-)ja sa nehanbim a mamci-moooooc pekni doktori :-)

lilith dobru nocku a dakujem za prijemnu spolocnost,prid castejsie..ludia co citia,chapu,vidia a pocuju su tu vitani!
a sem nepridu zli ludia!!! Neexistuje!

lilith

Ja k tomu ešte dodám,že človek by takto nemal hovorit o smrti,pokial nevie čo to slovo znamená,vela vela ludí nechápe význam tohto slova....dobrú noc
Takže žime a užívajme si tento život.
Pretože všetko má ten svoj správny čas.

SHAKTI

Tak tomu akoze nerozumiem!!! Akoze my sme ti zli ludia??? WARUM???????

loly aj lilith obaja mate pravdu..ako som napisala,ten kto umriet chce,nevidi ine vychodisko,to jednoducho spravi! Nebude to nikomu hovorit,pisat...tiez som to spravila-raz..velmi davno...po tom ako som sa druhy krat narodila..vtedy som nemohla zit,bolelo ma to,ublizovala som si dost zlymi sposobmi,ublizovala som inym-ale len psych.tym,ze boli bezmocni mi pomoct.. no chcela som len prehlusit psych. bolest taku silnu,ze sa prehlusit jednoducho nedala..vlastne to nebol ani pokus o samovrazdu..len som to chcela prekryt a neodhadla mieru..ale to je minulost a nerada na to spominam..pretoze som vtedy ublizila niekomu kto mi chcel pomoct,robil pre to vsetko,zasvatil tomu svoj zivot a ja som mu to nedovolila,tak preto aby mna zachranil,obetoval ten svoj..a mozno i to je dovod preco by som nesiahla dobrovolne na svoj zivot-jeho obet by tym bola marna a to nedovolim..vzdy ked mi je najtazsie a uz nevladzem si spomeniem na neho a jednoducho musim,ci chcem ci nechcem-musim..aby jeho obet nevysla nazmar.
Vsetko su to iba zufale volania o pomoc..mne vtedy nepomaha lutovanie,ale to ked mi niekto poriadne otvori oci,aj krutymi slovami..aj ked im to napisem kruto neznamena to,ze som bezcitna mrcha,co ich nevie pochopit-prave naopak..nemozte ich zdvihnut,musia to urobit sami,ale mozte ich kopnut do zadku aby sa spamatali a postavili..
Nikdy nevieme co nas caka!!! Zivot ma pre nas pripravene mnohe prekvapenia,ok niektore su tazke,zle,smutne ale ma aj tie krasne a dobre...no neviem ako vy-ale ja som na ne zvedava :-)
Myslite si,ze nemate zmysel zivota,ze vas uz nic dobre nikdy necaka..OMYL!
Zivot sa dokaze zmenit v jedinej sekunde a to dost radikalne..zrazu sa cosi stane a vam to vsetko docvakne..uvidite to co ste doteraz nevideli..Nemozme vnimat svet iba cierno-bielo,iba jedinym smerom...vzdy ked sa na jednu jedinu vec pozriete s mnohych uhlov za kazdym vam ta vec bude pripadat ina-ano,podstata bude ta ista-jej ucel,ale z roznych uhlov bude vzdy ina...skuste to a uvidite...
Dobru..vsetkym...
a vazme si zivot,je to dar,dar ktory sme dostali...je na nas ako vyuzijeme tento dar a na konci,toto nase usilie bude zhodnotene a odmenene..

panik-a

Tak este jeden kuk pred odpojenim..ZLATKO, MYLIS SA..TOTO NIE JE O POSLUCHANI, ALE O POTREBE NIEKOHO IZOLOVAT OD VELMI ZLYCH LUDI... DRZTE SA

loly

SHAKTI
podla mna sa seba len chcela upozornit..neviem..stredobod pozornosti..nikto na svete nemoze klesnut tak na dno,ze by si bol schopny nieco spravit..a ak sa taky niekto najde,urcite to nebude pisat do fora..

lilith

Vieš Shakti,oni teraz vidia len sami seba,že sú tí jediný,sem tam je to z rozmaru,niekedy aj preto že majú neaký ten problém,ale ved to je život! Nič nejde lahko a jednoducho,to by nebolo ono,človek by nemal prečo bojovat,ani ja som to nemala vždy všetko ružové! Človek musí len chciet,a ked on nechce,nikto mu nepomôže.