Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Dobré ránko:) všetko je v poriadku, včera som už bola nenormálne unavená, by ste neverili, čo sa dialo v robote, boli sme len traja na organizáciu veľkej akcie, samozrejme som to navrhla ja, hovoria, že som optimistka, ale toto? to bol asi maximálny optimizmus; bola som prvý krát zodpovedná za naozaj veľkú akciu a ja si navrhnem troch ľudí:) ešte teraz sa na tom bavím, lietali sme ako blázni:) to bolo niečo neskutočné, fakt a potom prídem domov a otravujem ľudí so sebou. Prepáčte:( ja nerada rozdávam zlú náladu, veľmi nerada, sľubujem, že keď to príde, nájdem si svoju ochranku a tí budú dohliadať na moju bezpečnosť; už nechcem rozdávať smútok, ani strach. Pardóoooon:) Krásne ráno:)
Pekne slušne,aby som sa nepripravila o ďalšie večerníčky: Príjemnú dobrú noc!
Neboj,celkom pekne sa ti darí ten rozum používať....Nemôžem napísať,že si to myslím,nemám čím...Tak napíšem,že to viem.:) Juj,veď ja sa celkom hodím do politiky.
....a je to tu....musíme sa rozlúčiť a ešte neviem či sa tu zajtra objavím....Takže prajem dobrú noc každej dušičke čo sem zablúdi len jedným očkom....posielam božtek na noštek....
fuha,to som si mala najprv prečítať návod? Tak preto som ešte stále.......jááááájjjj
Achjaj,keď ono je to tak: Už dávno som dostala rozum,ale nebol tam návod na použitie,tak som ho vrátila späť...
:-DD ej ale ty si dnes akási rozšafná:-DDD Dobre nepýtaj sa:-))) A červenať sa nemusíš:-)))
.....sa červenám....sa nepýtam...a za to,čo ma napadlo,si udeľujem trest týždeň bez Večerníčka...Mala som byť slušná :(
:-DDDDD no velké uši to neboli:-DDD on je iný......
Jooooooj,to som nechcela...Nerob mu zle..tak pekne sníva o požiarnikoch...A teba čo na ňom zaujalo?