Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

Dobré ránko:) všetko je v poriadku, včera som už bola nenormálne unavená, by ste neverili, čo sa dialo v robote, boli sme len traja na organizáciu veľkej akcie, samozrejme som to navrhla ja, hovoria, že som optimistka, ale toto? to bol asi maximálny optimizmus; bola som prvý krát zodpovedná za naozaj veľkú akciu a ja si navrhnem troch ľudí:) ešte teraz sa na tom bavím, lietali sme ako blázni:) to bolo niečo neskutočné, fakt a potom prídem domov a otravujem ľudí so sebou. Prepáčte:( ja nerada rozdávam zlú náladu, veľmi nerada, sľubujem, že keď to príde, nájdem si svoju ochranku a tí budú dohliadať na moju bezpečnosť; už nechcem rozdávať smútok, ani strach. Pardóoooon:) Krásne ráno:)

mamca

Neboj,celkom pekne sa ti darí ten rozum používať....Nemôžem napísať,že si to myslím,nemám čím...Tak napíšem,že to viem.:) Juj,veď ja sa celkom hodím do politiky.

ethel

....a je to tu....musíme sa rozlúčiť a ešte neviem či sa tu zajtra objavím....Takže prajem dobrú noc každej dušičke čo sem zablúdi len jedným očkom....posielam božtek na noštek....

mamca

Achjaj,keď ono je to tak: Už dávno som dostala rozum,ale nebol tam návod na použitie,tak som ho vrátila späť...

mamca

.....sa červenám....sa nepýtam...a za to,čo ma napadlo,si udeľujem trest týždeň bez Večerníčka...Mala som byť slušná :(