Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
tak z tohto som smutna..panči vcera bonzovala ale tu nas ani nepozdravila
:-(((
auuuuuuuuuuu stipe ma ruka!!! :-((((
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
gomčo zabijem ta!! ty si horsi ako klebetna baba,tebe tak zverit nejake tajomstvo! Hanbi sa!!! :-DDD asi kliknem na tvoj prispevok a upozornim admina!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
cicuš nam poctivo pracuje! alebo zeby??
:-) nikdy nevies....
tak lidicky,štichy mi nevybrali :-((((
fnuk a tak som sa tesila ze mi to uz daju konecne dole!:-((si este pockam..
hlavne ze panov doktorov zaujimal moj stav :-DD slecna? ci pani? mlcala som ako partizan..nemusia vsetko vediet :-D
ale to by som nebola ja aby sa mi nezadaril nejaku slusny trapas :-DDDDDD
nepoviem aky,lebo sa hanbim ako pes
:-DDD
Čus fičúri!
mamca, aj ja mám rozum, ale nenosím ho:)) cica je zase akože v práci. Už by si mohla vymyslieť novú výhovorku na absenciu:)))
Katulka, keďže ste to zvládli, tak už si realistka? Oni nevedia čo je v tebe, ja viem:)))
A shakti neverte, dnes má prísť ten jej vášnivý milenec, čo naposledy z vášne skoro dom rozbili a celý sa dodriapali. Tak ťažko povedať kedy sa zase ozve, ak to prežije:)))
Dobre,tak ja teda idem...na tie štichy..
drzte mi palce,nech sa tam zas nenatiahnem...krv teda nemusim..
mamca mozes so mnou chodit kludne vsade!
aj do bááááru,na disci-len tam ja osobne nechodim :-DDD
so mnou ak tak do prirody a na nejake vylety ala panča :-DD alebo s Etkou na nakupy,s katty do muzea,na grilovačku a tak !
Je mi trosku tazsie pri srdiecku,dotycny clovek vie o koho ide...nebudem sa lucit...ale dakujem za vsetko..dal si mi vela a velmi si mi pomohol,stal pri mne vzdy..
dakujem kamoš...
pa
Katty-Človek človeku človekom...To nie je o zdieľaní iba šťastných chvíľ...
A ja som,som dokonalá...Ja keď vidím toho oščiadka v kúpeľni v zrkadle,hneď ma napadne aha,aké škaredé hlúpe zvieratko,oproti nemu som ja hvieeeezda....A idem si ten pocit užiť do obývačky. :DDDDDDDD
Jeeeej,aj ja chceeeeem...Ja keď som dcérke povedala,že s ňou budem chodiť všade,až podrastie,na diskotéky,do baru,s jej frajermi,do roboty...pekne ma pohladkala,usmiala sa a jemným hláskom láskavo vyhlásila "Zabudni moja,zabudni".Shaktiiiii,môžem potom chodiť s tebou?Aspoň tak zobďaleč,aby som ti neplašila ľudí naokolo.Budem slušná...
odkedy pouzivam iba jednu ruku pisem coraz dlhsie prispevky :-DDDD aj to niekto cita?? :-DD lebo tu machrujem :-DD
Dobre ranko...
davno som sa rano tak dobre nezasmiala ako teraz na vas :-)))
vam zas islo a krasne aj bezo mna :-) to som uz spala ked ste tu santili :-)
snivalo sa mi o stasti,len si to nepamatam a ta noc bola dlhaaaaaa :-)
pamatam si ze v tom sne bol aj dost dobry naznak erotiky a v bazene,ludia!!
:-)) my sibe uz normalne..
ale inak slusna vyhovorka,ze nase psi su kamosi,na rande :-)) to sa tak nevyhovaram ja,ale isty dotycny,len je moc na mna mladučky :-))hlavne ze tie psi maju radost zo stretnutia,ten moj bundáš ho uz caka hodinku pred :-))
Etuska tak ty si ma chcela ohovorat??
:-)) mozes kludne,dovolim ti! o mne ti tu uz aj tak akosi vedia vsetci vsetko, cim to bude? :-))
Katulka ja nechcem aby si sem prichadzala len ked ti je fajn a si stastna,nechcem aby to robil nikto z vas! Nerobim to ani ja-nepretvarujem sa, ked mi je na prd,napisem to,dam to najavo,ked som stastna detto!
Potom vo mne vytvarate pocit,ze to iba mne byva na prd a vam je vzdy fajn :-))
nemozte byt take dokonale babulky :-)
mam vas rada, na lekarov sa chystam hupsnúť :-DDDDDD az okolo 13hod. pojde so mnou pekne maminka :-DDDDD tak neviem ci koli tomu aby som sa tam zas aka som pekna nenatiahla alebo prave koli tym lekarom :-DDDDD stale ma v sebe falosnu iluziu ze ma ustriehne :-DDDDDDDDDDDDDD
ale inak dobreeee ked uz skoro s 30-tničkou ide k lekarovi maminka
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
fuj to cislo hore je nenormalne!! to sa preboha kde nabralo?? neeee chcem mat rozum skoro 30-tnicky a telo 20-tky
ja som fakt sibnuta,rehocem sa sama na sebe :-DDDD a to som este ani do zrkadla nekukla,pockajte idem pozriet ale to sa tak rychlo spat nevratim,sa tam budem smiat dlhoooooooooo :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
mam vas rada..
po panči treba zas vyhlasit patraciu akciu?? zapojime aj nase psi ak treba
mozno by sa dal zohnat aj vrtulnik :-DD
ak si to madam zela! :-D no nespln jej to,ked je taka krasna,rozkosna,uzasna!
pa
alebo sa naučím karate:)))