Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
PRECOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO???
INAK MAM POCIT AKO KEBY SME NA SEBA KRICALI CEZ NEJAKY MOST :-DDDDDDDDDDDd
CO SA TI NEZDA?? MNE JE FAJN!
A KED NIE,TAK COSI SPRAVIM ABY MI FAJN BOLO!!!
A ČO JE S TEBOU ŠAKTI?:)))))))))))))))
PRE DOCHODCOV TYPU - TY!! CO NEVIDIA CITAT MALE PISEMNKA!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
NEBUD TAJNA KATTY A UZ AJ PREZRAD DO KOHO SI ZAMILOVANA!!! DO DAMI?? :-) ZE SRDECNE ZDRAVIM.
PANCULKA CO SOM VYDEDUKOVALA,MA PROBLEMI TAK ICH RIESI!
Pre akých dochodcov! ČO JE S PANČULIATKOM?
DO KOHO??????????????????????????????????
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AKO HOVORIM-AK NIE JE VSETKO SUPER TAK SI TO SUPER SPRAVIM!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
JEDNODUCHEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
TAKTO KATTY??? TO JE UZ AKO PRE DOCHODCOV! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ľudia, píšte prosím vás niektoré veci veľkými písmenami, potom nemusím všetko čítať, jednoducho nestíííham, tak napríklad ja: OK! DNES JE VŠETKO DOBRÉ, BRUCHO UŽ NEBOLÍ A CELKOM SOM OK! No a teraz vy a už potom zase odídem od internetu:)
OMYL! VEĽKÝ OMYL!:)))))
AJ JA SOM ZAMILOVANÁ!!!:))))))))
Hádaj, do koho?
Pekne popoludie prajem aj vam sem :-)
samusko nie nevstupila som do ziadnej sekty :-DDD vies cim to je?? prezradim ti male tajomstvo...
SOM ZAMILOVANA!!!!!!!!!!!
..sama do seba :-) konecne milujem sama seba!!! Je to nadherna cista laska.. bez trapenia a bolesti..taka,aku u ziadneho chlapa nenajdem!!!
A verim!! Zacala som opat verit,v seba..
prestala som verit,ked mi umrel niekto velmi blizky..zanevrela na cely svet aj na seba-roky som mala pocity viny,koli muzom,ktorych som milovala a oni ma opustili-roznymi sposobmi,smrt,rozchod atd..
tie pocity viny som mala voci sebe... myslela som si ze nie som dost dobra..
OMYL !!! VELKY OMYL!!
To oni neboli dost dobri pre mna!!! Nie ja pre nich!!! Vsetci mali par spolocnych vlastnosti...podvedome-prave z toho dovodu,ze som nemilovala samu seba..ale uz nie...Zasluzim si cosi lepsie,velke...nehladam nic,ono si ma to najde samo..je jedno kedy..ked bude ten spravny cas tak to pride..
I ja mam totiz miesto na tomto svete,i pre mna je tu stastie,laska..
tak ako pre kazdeho z nas!
Prihluplo sa neustale usmievam :-) som spokojna..samozrejme este spravim velmi vela krokov k uplnej spokojnosti so sebou samou-ale uz som vykrocila na tu spravnu cestu,roky som ju hladala,nevedela kadial ist,nevidela cestu..pripadala som si ako v hmle..nic nevidela,iba stala a bala sa pohnut,spravit co i len krocik vpred,cakala,ze pride niekto kto ma povedie...dokazem to sama..
Dnes je krasny den,stravila som uzasny den s mojim slnieckom-teda vlastne s dvomi :-) mimochodom co poviete na meno Magdalena?? neviem..
a jasnacka ze som si nakupila krasne nove spodne pradlo-ruzove a tmavohnede-krasne :-) juj...radost si treba robit-ked vam je fajn,umocnite to este cimsi-dajte si svoje oblubene jedlo,kupte si nieco krasne...
a zajtra pojdeme na vylet do prirody,iba mi dve,teda dve a 1/2 :-)
"aj realita vie byt krasna- a sen sa stane realitou a realita nadhernym snom"
to je co samko?? taky optimisticky naladeny si neprisiel ani od mora :-)
kto chce,berte si z mojho optimizmu,stastia...pokojne,mam ho dost :-)
takze bolo fajn :-)to som rada..
aj ked je nam tazko na dusicke,pri srdiecku..usmejte sa...nemracte sa.. usmev pritahuje usmevy inych,dobro...
takze tak...a uvarila som nieco veeeelmi dobre! rada varim,je to relax :-)
Počúvaj ma Shakti, nevstúpila si ty náhodou do nejakej sekty??? :-)))) Sršíš optimizmom a nádejou v lepšiu budúcnosť, ale to bohužial nebude.:-))) Vieš čo myslím.