Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
vsetci sa schovali tam malo byt :-)
miska musim ist..zatial,dobre mojo??
zatial popremyslaj a ked sa opat stretneme povieme si co a ako.
Shakti, veľmi ti ďakujem za pomoc, budem nad tým premýšľať a pokračovať v "upratovaní". Pekný slnečný dníček:-)
misi mam a vobec sa za to nehanbim...
vies kolko krat som za tych 7 rokov co som ok zlyhala ja?? a? postavim sa a idem dalej...
nevies prijat svoje telo?? tak sa o to ani nesnaz...na zaciatku-postupom to pride samo..na zaciatku sa nauc prijat svoju dusu..myslim nezaoberaj sa tym,ci mas velku prdel,male prsia,tolko a tolko kil navyse..atd.
zacni s tym,co mas v sebe, napr. si mila,velmi mila,mudra,vies byt vtipna,ked sa nepoddavas smutku a si silna,lebo s tym bojujes,pokusas sa..a to viem o tebe len takto cez net..
Shakti, najprv to bolo nevinné dietovanie, potom som tým nejedením "riešila" neriešiteľné, a teraz.... teraz, keď som vyriešila jednu dôležitú vec, začalo to byť zasa túžbou po štíhlosti.. ale aj obdive..... hoci na druhej strane chcem byť zdravá, nájsť si priateľa a žiť tak, ako sa na môj vek patrí...
misinka musim ist...premyslaj..pomalicky..
a keby daco,najdes ma tu-dobre? a kup si ten kamienok!!!
papa a pekny dnik-usmej sa na seba do zrkadla!!
vsetci sa chovali? :-)
Shakti, nevedela som, že aj ty "máš" problém s jedlom:-(... ja nejako neviem prijať svoje telo... neviem sa mať rada..
no vidis..tak asi na tom cosi bude..ja ti to hovorim iba zo svojej skusenosti-celym tym peklom som si presla miska..a z toho pekla existuje cesta von..
ale! Dokazes to iba sama,vsetko sa musi zacat v tebe..este som zabudla,zozala som velky uspech tym,ze ja som vedela presne povedat preco mam tuto chorobu- dovod..ten je dolezity..
miska musis to pochopit-zit sa s tym da..ale myslim to tak..ze zijes s tou chorobou-mas ju ale ta neovlada!
Ja s nou zijem uz 12rokov!
ano riesia sa tym hlavne problemi-je to take trestanie sa za nieco,a potom prichadze uvolnenie,ulava...
ty to zvladnes,neboj sa!! ale ako hovorim pomalicky!!
Shakti, teraz si napísala presne to, čo mi hovorí psychologička- v celom tom príspevku sú jej slová...
Shakti, ja mám diagnostikovanú kombinovanú PPP- anorexia/bulímia, ale to je jedno.... a máš pravdu, stáva sa mi, že keď je nejaký problém, hneď to riešim jedlom... trestám len seba, hoci nie vždy som vinná... ide ale aj o závislosť... chcela by som sa vyliečiť úplne, nie sa naučiť s tým žiť.. s tým sa žiť nedá:-(