Chcem si umyť ruky

SHAKTI

Katulik nech sa stalo uz cokolvek,mam ta rada-oki??!!
a ako ja hovorim- Kazdy trapas trva iba tyzden! Potom sa nan zabudne-lebo spravi dalsi niekto iny"
Tvarit sa sice mozes,ale ja viem,ze tu si :-)vies moja..my vidime trosku hlbsie nez ini ludia-zdraví..a Boh nam dal nase choroby,aby sme si cosi uvedomili a chcel nas tym spravit lepsimi ludmi,ved vies keby si nemala BAP nebola by si taka skvela a uzasna,taka aku ta ľúbkame!!
usmej sa a ser na vsetkych okolo seba..
som tu zasita,lebo studujem :-)tak obcas spravim kuk..

samko-nooo ale najprv budes musiet zistit ktora z nas z vcerajsej noci ten tvoj mikrofon ma :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sme si ho poziciavali do rana,tak neviem v akom je stave :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

katty19

inak, je mi ľúto, že... že mám BAP; včera kamarátka z výšky sa začala sťažovať, že nemá 3 miliony na kúpenie bytu v BA, hmmmmmmmmmm, chcela by som mať jej problémy a ona keby aspoň na chvíľočku podržala tie moje, hoci, z chvíľočky človek nič nepochopí

katty19

lilith, kašlem:) a nevládzem a včerajšok dopadol individualisticky:) a preto zaleziem do postele a budem sa tváriť, že tu nie som:) pááááááááááá zase zajtra

SHAKTI

spravne,pokracuj..a mne v ziadnom pripade nedakuj-zacni dakovat sebe :-) premyslaj nad tymto...preco a za co dakovat sebe..
aj tebe miska pekny slnecny dnik!!
vsetkym..