Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
hmmmmmmm..........
kde ste vsetci v meste,tam sa ktosi chechce,este sa mi odtialto nechce..
a kedze je nedela trocha poezie tipujete od koho prva cena je len pochvalaZa trochu lásky šel bych světa kraj,
šel s hlavou odkrytou a šel bych bosý,
šel v ledu - ale v duši věčný máj,
šel vichřicí - však slyšel zpívat kosy,
šel pouští - a měl v srdci perly rosy.
Za trochu lásky šel bych světa kraj
jak ten, kdo zpívá u dveří a prosí.
a sme o tom rozpravali minule a ja viem komu si bola na tej svadbe veru tak svet je maly a najmensi a este mensi ako si vieme predstavit
katuska ten tvoj prispevok s BAP mi pripomenul ked bola popularna piesen my mame parny stroj uzasnej sily zdroj nas parny stroj jachacha a my mame parny stroj ..a na toto nam jedno dievca uplne vazne odpovedalao no a co ked mate,nevedomost je hold na svete a kto nechape co ho zabijeme joj a ako ja hovorim najlepsi kamosi vychadzaju z psychiatrie
:-)))))))))))musím ísť s farbou von..mikrofón je u mňa..pôvodne som vám to chcela zatajiť-akože sa stratil-ale bojím sa,že to oznámite na stratách a nálezoch a ešte by som mala opletačky s políciou
jeeej tak ja spapám mojmu psíkovi tú konzervu,čo som včera kúpila a konečne sa mi budú krásne lesknúť vlasy:-DDDD
Následující receptura na obyčejné párky byla získána od nejmenovaného pracovníka jedné rakouské firmy, která vyrábí uzeniny na objednávku a podle cenových požadavků supermarketů a hypermarketů v ČR, zřejmě pod jednotným obalem.
Obyčejné párky, receptura na 100 kg výsledného produktu:
15 kg SEPARÁT (kostní moučka)
15 kg SÁDLA
26 kg KŮŽOVÁ EMULZE
10 kg A-GEL (chemie)
6 kg ŠKROB
22 kg LED (strouhanky pro spojení směsi, později zvodnatí)
2 kg SŮL
2 kg SÓJA
1 kg EMULGÁTOR
1 kg KOŘENÍ + BARVIVO
Výsledný produkt: 100 kg růžovoučkých párečků.
Pokud byste v receptu marně hledali maso, nespletli jste se, skutečně tam žádné není.
Dobrou chuť Vám přejí „SPOJENÉ KAFILÉRIE, a.s.“
Pro informaci – v psích konzervách je vlastně úplně to samé. Stačí osolit, hodit na pánev a chutná to úplně stejně. Akorát potom budete mít ještě hladkou hebkou srst, protože na rozdíl od párků obsahuje psí žrádlo vitamíny a minerály!
Matká zéém! Ste mi ho dúfam nezadreli!!! Veď ho ešte potrebujem!!! A či sa tá posledná aj prizná že zostal akurát u nej!!! Ja som to vedel, že ho nemám púšťať "samého"!!!
Shakti, prosím Ťa, nie si tu? Potrebujem pomoc, prosím:-((((((((