Chcem si umyť ruky

SHAKTI

a to k tym parkom- to viem davno,ze tam nie je ani kusok masa-ale sama muka atd.
a mozu si za to sami LUDIA!!
chceli by tam mat maso a este nanajvys keby tie parky boli tak za 2 koruny tak nech sa necuduju,ze ked su take lacne ze tam maso nenajdu..

Ethi ja osobne by som nikdy ale nikdy mojmu psikovi jeho skvele CHappi nezozrala :-DD za prve to hnusne smrdi a za druhe hnusne vyzera..aj ho lutujem ako to moze jest :-DD

SHAKTI

mishi to bude počkom..tiez sa to nejak driape po mne-ale u mna to vzdy sposobuje unava-nedostatok energie-dusevnej aj fyz. vtedy je najlepsie si pospat..nacerpat energiu..
Nehnevaj sa ale teraz ti nepomozem,nemozem, lebo nemam energy ani pre seba,tak by som ju nemohla dat ani tebe,a skor by som ti mohla ublizit..oki?
jesen je blba na depky-malo slniecka!!

ma boli chrbat som studovala ako diva a stve ma tento blby net..som ho riadne zavarila :-D

dami-krasna basen!
katulka kazdy mame svojho anjela strazneho-ved vies,keby sme ho my dve nemali..nemysli si ze si vzal dovolenku,alebo ta opustil,vzdy je nad tebou-ibaze oni zasahuju iba v najnutnejsich pripadoch,povacsine je to na nas..skus pochopit,lebo ked som unavena tak sa vyjadrujem ako madar..
neopovaz sa citit nieco menej koli svojej chorobe a blbym ludom,ktori to nikdy nepochopia! rozumies?? pozri sa sem,ja-my ta lubime taku aka si a prave preto aka si,a ja osobne si ta velmi vazim a musim povedat ze mam pred tebou aj respekt,skoro taky ako pred Ethi:-DD
len tej sa este k tomu aj trosku bojim
:-DD
jeej mamca kde si bola zasita cely den??
uz som sa pytala-kde nakupujes kamienky?
dobre trosku frcim von-vycucat z mojho hafa trosku energie :-DDD a spravim si horucu vanu,ale este kuknem ak nezaspim..lebo som si chcela poobede a poznate to??...uz ste v tej skvelej faze-uz nebdiete ale este ani nespite..no a v tom navsteva zazvonila..tak som total mimo..ale asi pochopili ze neni vhodny cas na navstevu kedze som im nic neponukla :-DDDDDDDDDD
zatial pa..

mamca

Katty,prečo chceš precítiť ochrannú stráž svojho anjela? To akoby si sa chcela uistiť,že ho máš...Či ako? Som dnes nechápavá? Mala som si ten rozum nechať aj bez návodu,jajaj...:)))

katty19

jeeeeeeeeeeeeej 30 000, až teraz som si všimla
s trapasmi sa vyrovnávam už dobre, ale potrebujem nový začiatok, zanechať svoju minulosť, pustiť ju ako šatku z ruky a zariadiť si budúcnosť podľa obmedzení, ktoré mám
chcem ešte raz precítiť svoju nevinnosť a ochrannú stráž mojho anjela

samko r.

Ešteže si sa Etelka priznala, viem kde ho mám hľadať!:-)). Alebo je tu ešte jedna možnosť teraz celkom nová myšlienka moja, že ma chceš nalákať k tebe do príbytku!:-)). A budeš ho aj dnes potrebovať, aby som vedel ako sa mám tváriť?

misha

Mne je dnes tak strašne psychicky zle:-(... a to som užila už 4,5mg Lexaurinu a bola som aj na 2h na prechádzke, hoci sa mi vôbec nechcelo... nič nepomáha:-(...