Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
miska nesmies sa tomu poddavat,proste tym zlym pocitom,smutku nesmies dovolit aby ta ovladli! Hned to zahnat v zarodku,zacni mysliet na nieco pekne,hodne chodievaj von..prechadzky ako si spominala su velmi dobre-no a co? aj sama-tiez chodim sama..
pusti si prijemnu hudbu atd. Nedovol im vstupit,nesparaj sa v tom,co najrychlejsie sa z toho dostat!
A za druhe miska-pomalicky!!! Nesmies sa ponahlat a byt netrpezliva..lebo ked zlyhas a zlyhas este vela krat,odradi ta to..
spomen si na to ked si bola malicka a ucila si sa chodit-kolkokrat si spadla?? ale znovu a znovu si sa postavila az si sa nakoniec naucila chodit!! a skusala si to sama!
miska je to velmi dlhy proces..zaciatok je premyslat,na tych prechadzkach ked si tam sama-tam je to najlepsie..premyslat..a upratat si- ides dobre..len nebud netrpezliva..
Shakti, mám pocit, že ten poriadok začínam už trošku robiť... začínam si aj viac rozumieť....
Alti, chcela by som, aby "toto" bolo už za mnou.... zdá sa mi to nekonečné:-(
Zasa ide na mňa akési napätie, nervozita:-(
Shakti, mám pocit, že ten poriadok začínam už trošku robiť... začínam si aj viac rozumieť....
Alti, chcela by som, aby "toto" bolo už za mnou.... zdá sa mi to nekonečné:-(
Zasa ide na mňa akési napätie, nervozita:-(
este pre misku-bulimia a ppp je choroba dusicky..ako hovorim tato choroba je nevyliecitelna..ale da sa s nou krasne naucit zit,potlacat ju..naucit sa problemi riesit inym sposobom a skutocne zmenit pohlad na samu seba.To su zaklady bez toho to jednoducho nejde..
my hovor moja cosi o birokracii-som v tom systeme dost dlho fungovala :-DD
jezis dakujem za preklad do ludskej reci
:-)skor mi nejde ani tak o biznis ako spojit zalubu s pracou..
lebo veeeelmi zavidim Etke ze robi cosi co ju bavi a tesi sa do prace :-)
lilith skor som myslela vsetku tu birokraciu okolo toho :-D ale toho webmastera mi mozes hodit..mne to az tak neponahla-len nad tym uvazujem..