Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:-DD no vidis ani netusime co sa v tebe skryva..nevies prosim ta poradit co k tomu treba?? myslim ked zacinas..atd.
a som tu sama ako prst :-(( bububu
nebojte sa ma,ci este stale citate?? :-DD
neviete niekto poradit ako si vytvorit internetovy obchod? alebo nejake infosky o tom..lilith tusim som niekde citala ze pracujes s netom..
To bolo pre MISKU!
zrejme to budete citat este taky tyzden
:-DDD sorry dlhe...
ahoj sovicka..v praci?? to viem podla toho ze nie si prihlasena :-DDD
ahojte zienky..
lilith krasne ti to ide...misku poznam velmi dlho-ona mozno ani nevie,ale "sledujem"ta velmi dlho dievcatko...strasne mi pripominas mna-tak v 16-17rokov,v 15 nie-vtedy som bola diabol,neskor...
viem ta pochopit ovela viac ako si myslis..stale sa v tom topis,no snazis sa z toho vyhrabat von..co je dobre..velmi dobre...
viem ake je to tazke,ale jednoducho musis sa naucit mat rada taka aka si..bez toho to nepojde..povedat si kaslem na to ako vypadam...kaslem na vsetkych co si o mne myslia-vies keby som toto riesila tak som uz davno total zcvoknuta,co si o mne kto mysli..
dalsie..nie si sama! Mas samu seba!! len sa s nou musis naucit vydrzat,existovat a milovat ju-seba!
Za dalsie AD...na tuto vecicku mam osobity nazor..dlho som ich uzivala..netvrdim ze nie su potrebne.. ibaze nic neriesia-utlmuju iba stav.. je to dobre vtedy pokial ich beries na prechodne obdobie,ale zaroven aj riesis- terapia atd. Nespoliehat sa iba na lieky-v tomto sa moj nazor s nazorom katty odlisuje-ale aj tak sa mame radi..ona je za AD ja nie..
ale bez nich to zvladnut je velmi velmi tazke..ale tiez som to dokazala..
mne pomaha v tazkych casoch pisanie basni..niekomu malovanie-nemusia to byt ziadne velke diela..
len ty proste MUSIS DAT ZO SEBA TIE POCITY VON!!! Nesmies ich v sebe dusit!
Za dalsie...svojho psa som dostala od svojej kamaratky po velmi tazkom obdobi,ked mi zomrel niekto velmi blizky,ona sa uz nemohla dalej pozerat ako trpim a dala mi ho zo slovami:
"TOTO TI POMOZE,TOTO TA VYLIECI,BUDE DRZAT KAZDY DEN PRI ZMYSLOCH,DONUTI TA RANO VSTAT.."
Mala pravdu..zviera je najlepsie pri depresii..mavam apaticke zachvaty..ale ono ma prinuti vstat z tej postele,ostat v realite,lebo viem,ze ma potrebuje, musim sa o neho postarat..mam komu dat lasku,neodsudi ma za to aka som- miluje ma taku aka som..zvierata nas krasne ucia laske,ale ucia nas aj ako zit..
mozno som divna..ale strasne rada si sadnem vonku na lavicku,ked je krasne a pozorujem ho..je to nadhera..
Od zvierat sa mame co ucit...vsetci sa cuduju akym mam vztah s tym tvorom..proste si s nim rozumiem,bez akychkolvek "slov"staci vnimat..viem co chce,potrebuje,co ho boli atd.pomozem mu a on pomaha denno-denne mne-dava mi lasku..
nemusi to byt zrovna pes-lebo pes je velmi velka zodpovednost!!nie hracka..
skus nejake male zvieratko..
je to vyborne-pretoze nebudes tak velmi mysliet sama na seba-pozorovat sa-ale obratis svoju pozornost a starostlivost na niekoho ineho..nebudes sa citit zbytocna..
za dalsie,zacala som sa venovat kamienkom a lieceniu kamienkami..nie je to blbost,nevnucujem ti nic,len ti nieco navrhnem- zakup si kamienok
Červeny jaspis - je na liecenie bulimie..mnoho babuliek zacali pocitovat zlepsenie uz po mesiaci!!
ak si kupis poradim ti co s nim..
nestoji vela malicky sa da kupit uz za 30sk.
podla toho o kolkej by si prišla:-))) Niekedy sa mi nedá zaspať aj do 10...máš to tam:-)))
:-))))) no to ti napíšem do mailu....treba si trošku strážiť detaily súkromia....