Chcem si umyť ruky

misha

Panči:-))) hihi.... no, ja vstávam každé ráno o 5:30h, a v práci bolo tiež toho veľa, tak si nebudem robiť zbytočné výčitky... Môžem aj odpočívať.

misha

Ethelka, hovorím si to aj ja. Skusím to 2týž. a uvidím, čo to spraví. Veď vysadiť to môžem vždy..
Panci,
no, už sa mi tuším na tú prechádzku ísť nechce, a prestalo aj pršať... som šibnutá...

ethel

Miška..bojíš sa dopredu a ešte nevieš ako to zaúčinkuje...tá moja kamoška napríklad nepribrala a nemala nejak väčšiu chuť na jedlo,dokonca si myslím,že tolko ani nejedla ako pred liečbou...pozri za pokus a zdravie ti to stojí!

misha

ethelka, ja sa skôr bojím, že mi zvýšia chuť do jedla:-( A ja chuť do jedla mám!!!! Nepotrebujem ju zvýšiť:-(

ethel

Miška....neboj sa tých liekov,veď ona ich účinky pozná...nesmieš to brať tak,že ti možno nepomôžu..ber to tak,že ti určite pomôžu a postupne ti dávku znížia.Neboj sa.Mám kamarátku,ktorej "preplo" zo stresov a chcela si zabiť dieťa,nasadili jej rivotrila ešte čosi a už berie len malinké udržiavacie dávky a je úplne v pohode.Len treba vydržať,nie si ani prvá a ani posledná! A výčitky z jedla? Zlatko,ak chceš žiť ber to ako vzduch ktorý dýchaš,krv čo ti prúdi v žilách-všetko to potrebuješ!A trošku sa napapať treba!!!!!!