Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
caff lasko, kdes bula ? ♥
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Miska, ja osobne to neberiem ako blbosti. Kludne pis
goméz, to si hovoril mne?:-) No, veď do kabelky dám pre istotou aj dáždnik:)
sedim v pracovni pod lampou, tak je mi to v podstate fuk :). Ale krpata hra fotbal an stadione a musim ist po nu
Ethelka, ona mi tie antidepresíva predpísala spolu s Rivotrilom. U tej dr. som bola so psychologičkou. Nejako sme sa dostali k liekom, povedala som, že užívam 2,5r každý deň tbl. na spanie, najskôr mi ju predpisovala obvodná...a ona povedala, že Hypnogén je záležitosť na 1 týždeň, nie roky!, že aby sa nestalo, že ma budú liečiť ešte z toxikománie:-(.. tak mi ho zakázala užívať a mám začať ten Rivotril:-( A antidepresívum mi dala Velafax, ráno a večer 1tbl. Ja sa tých liekov normálne bojím:-( Týždeň som premýšlala, či ich mám vybrať, alebo nie... Lenže... tak sa nikdy neuzdravím, ak nič pre tú liečbu neurobím, stojím na mieste... potrebujem sa pohnúť... a keď by som ich neužívala, zasa by to bola asi stagnácia.... nakoniec som ich dnes vybrala o 16h a STÁLE premýšľam, či ich mám začať užívať.. Zdá sa mi, že teraz mi je zas lepšie- asi od piatku, lebo zasa nejem, nie sú výčitky z jedla:-(... lenže neviem, ako by mi bolo, keby som sa normálne najedla....
Pancitka, tak ja tú prechádzku idem tuším dať... len zasa je to aj preto, že aby som spálila viac energie:-(...
Prepáčte, že vás tu otravujem takými blbosťami:(
:-)))))))))Panči..nevadí,predpokladajme,že to bude 59:-))) to mi úplne stačí,lebo sa mi ešte nechce svietiť v izbe:-)))
ved preto ma to stve..je to uz o chvilu..ale to cislo za 18tkou som si nezapamatala :). Moze to byt aj 59
Gombík...ideš provokovať mojho tajného ctitela?:-DDD To si zase počítam na svoju adresu:-))))))
:-DDDDDDDDDDDDD bože čo ma zase napadlo 17:46