Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
nemohla som si to vedla odpustit :-DDDDD
uz som okupana...
ano viem Ethi,tiez som si to myslela..neexistuje aby sa dvaja ludia vyjadrovali rovnako..a ani podobne..
a nejak takto to zacinalo...spominas si..
a velmi sa ta zlakol?? :-DDDD tiez som sa ta vzdy bala :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ethelka, ja som pribrala, ale už ostalo "navyše" len 1- 1,5kg, ja som to dala dolu:(... Chcem sa už vyliečiť, naozaj to chcem! Napíšem Ti viac asi zajtra:-( Musím fakt preč od PC:-( Ďakujem za pomoc.
(Shaktulka je vo vani:-DD )
Mišulka....mne je to lúto,keď ťa čítam a tak by som ti poslala kúsok svojho "ja" aby si...aby si sa nezabíjala:-(Verím,že si krajšia ak si pribrala,aj keď neviem kolko vážiš..ale ver tomu,že ak si len ty nespokojná so svojou vyzážou a ostatným sa páčiš,tak treba papať..normálne papať!!!
Ethelka, ja ju kostnatú nemám. A každý hovorí, že som pribrala, že som taká "krajšia":-(... Ethelka, nechcela som zvracať, aby som nepribrala, ja viem, že už by to nemalo ani cenu, len...... je mi zle, ako keď sa predávkujem preháňadlami.... strašná nauzea. (vtedy až zvraciam)... Myslela som, či by zo žalúdka nevyšlo "to zlé", čo tam teraz prekáža a robí mi "zle"... Ale keď tie lieky nie sú ešte v obehu, skusím vydržať:( Pôjdem sa rýchlo osprchovať, a pôjdem si lahnúť, počúvať CD. (Mamke to bude určite podozrivé, chodím spávať okolo 24h).
Shaktulka....vieš koho som myslela,že si robí srandu?Vieš,myslíš na to...tak som si to overila a zobudila som ho:-DDDD Takže to nebol on a tak som sa tešila ako do neho nakričím:-DDDD A vieš ako sa ma zlakol?Vieš kto sa ma okrem teba bojí?:-DDDD
Miška..nezvracaj...lieky sa ti ešte všetky nevstrebali...škoda by to bola slniečko...ja ti poviem prečo ti je zle.V tvojom žalúdku sa počas dňa nahromadilo množstvo žalúdočných štiav a potom si spapala polievočku a hruštičku..žalúdok dostal akoby šok a teraz taký vydráždený pracuje...vieš ako som ja schudla?Previdelne papám..po malých množstvách,ale jem aby som žalúdok nedoviedla ku krčom a potom mam pocit,že sa mi chce zvracať....A vieš ako to volám ja,tvoju váhu?KACHEXIA! Nepoznám chlapa,ktorému by sa to páčilo a ver,že ich poznám strašne vela!! Mišiatko....papaj aspoň 4 X denne,lebo ťa prídem vyťapkať po tej kostnatej riťke...fááákt:-)))
Ethelka, teda skôr som chcela vedieť, že keby som si vyvolala zvracanie, (lebo mi je naozaj zle), či by som ešte dala von aj tbl., alebo už nie, nechcem ju dať von. Neviem, ako to napísať.... no nič, idem radšej off:-( Všetkým vám želám príjemný večer. A potom dobrú nocku.
Ethelka, ako dlho ostávajú AD v žalúdku? Ak by som išla zvracať, vyzvracala by som ich, alebo sú už v obehu? Je mi zle, neviem, či z toho jedla, alebo z liekov.