Chcem si umyť ruky

SHAKTI

ja sa ta bojim!!!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ty a zla?? nie...

v podstate je to jedno kto je to...mna sa to netyka a to je hlavne..zacala som mat pocit ze je to nejaka hra..

gomez

:))))))))))))čauko, čaupi, nočné mole:)))))))))))))) kurňajs, to som dobre prišiel, len poutieram tie sople z monitoru:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))ňň

ethel

Shakti:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ale predstav si ten vydesený hlas,keď začnem klásť otázky:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDja to tak milujem:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDbojte sa ma:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDaspoň niekto:-)))

ethel

ano som striga a som strašne zláááááááááááááá....:-)))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))):-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SHAKTI

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kto by to na teba povedal...ludia ona tak milo vyzera!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
striga je to! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ethel

Shaktulka..bolo to ráno...človek si povie,že o takom čase sú už všetci hore...dlho zvonilo,ale mne to bolo jedno,lebo som šéf,no nie?:-)) zrazu sa ozvalo strašne rozospatým hlasom:čo sa d e j e......:-)))))))) Vravím:Počúvaj..to čo má znamenať....blááá blááá blááá...ticho v telefóne:-DDD ale ja ten K...nie som,ja som doma od piatku:-DDDD Shaktuška,tak mi ho prišlo lúto chudáka:-DDDDD

SHAKTI

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
stale sa na tom rehocem..som nevedela ze aj na pohlavne organy musim pouzivat krem proti vraskam :-DDDD
a este sa stale rehocem na tom tvojom 20:24 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
az mi je ho luto :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SHAKTI

takze tvoja vylucovacia metoda Ethi spociva v tom,ze na vsetkych nakricis a kedze sa ta vsetci boja,neexistuje aby ti klamali :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jeeezis...dobre na to ides!! :-DD ty moj Sherlock :DD