Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
jaja, ty si kto? čo to tu vypisuješ?
nechajte ho,nech sa bawi,my si nasu Shakti nedame,pretoze ju mame rady a to nam nikto neprekazi,mozme sa len smiat na tom neznamom=DD
celého kockáčika prirovnávam k malému decku a je mi teda fakt biedne, že musí zachádzať až sem!!
žiadne zimomriavky, ethel, niekto sa nevie spratať do kože!!!
no fajn, myslím, že mi stačilo, čakala som vysvetlenie, ale toto je iba utvrdenie v tom, s akým chorým človekom máme tu česť, takže, dúfam, že sa rozhodneš pre odchod, neželám si narúšanie tohto pokoja, ktoré tu máme
mám zimomriavky!
Lilith...ja viem aká je plachá jej dušička!Použila by som príklad:abstinujúci človek sa postaví pred flašu plnú alkoholu -to je skúška..ak to vydrží-VYHRAL!Ak nevydrží-môže sa začať liečiť znovu!podobne sa to stalo aj tu-preto budeme v liečbe slniečka pokračovať!
TEN,KTO TAK ĽAHKO DOKÁŽE SA VZDAŤ SVOJEJ LÁSKY A NEPOČKÁ NA OPATOVANIE V ODPOVEDI, TEN NEVIE ČO JE LÁSKA A NAOZAJ NEMILUJE.
ZO STRACHU Z ODMIETNUTIA SKRÝVA SA ZA MASKU MÚDRYCH SLOV A MOŽNO ANI SÁM NETUŠÍ AKO SVOJOU NEÚPRIMNOU MASKOU UBLIŽUJE MILOVANÉMU ČLOVEKU. NEMOŽNO LÁSKU LEN TAK ZAHODIŤ DO KOŠA,ODŚŤ S FALOŠNÝM VEDOMÍM,ŽE MILOVANÉMU ČLOVEKU BEZ JEHO LÁSKY BUDE SA LEPŠIE ŽIŤ. SME TU NA OKAMIH, JE HRIECHOM TENTO OKAMIH PREMRHAŤ SVOJÍM STRACHOM A ZBABELOSŤOU MILOVAŤ.
AK JU MILUJEŠ, POZRI JEJ ÚPRIMNE DO OČÍ A POVEDZ JEJ TO!
KEĎ TRPÍ SHAKTI CELÝ SVET SA PONORÍ DO TMY A TRPÍ S ŇOU.JEJ BOLESŤ POČUJÚ I HVIEZDY,TRPÍ AKO ZVIERA. KTO ZAHRÁVA SA S JEJ BOLESŤOU POCÍTI ZLOBU SVETA,KTO DOKÁŽE SA TEŠIŤ Z JEJ BOLESTI,NEHODNÝ JE ŽIŤIA!
JEJ BOLESŤ MA NEPREDSTAVIŤEĽNÉ ROZMERY A TRHÁ JU NA KUSY.NEMOŽEŠ SA TU ZJAVIŤ, ZAPÁLIŤ PLAMEŇOM SVOJU SVIEČOČKU,HRIEŠNU SVIEČOČKU A ODÍSŤ. PREVINILA SA,NO TY SI SA PREVINIL S ŇOU.
ČO JE TO?
HRA?
POMSTA?
TAK PREVINIL SI SA HRIECHOM ZO VŠETKÝCH HRIECHOV NAJŤAŽŠÍM A ZAŇ POSTIHNE ŤA TREST NAJHOEŠÍ!
SKUTOČNÁ LÁSKA?
TAK PREVINIL SI SA HRIECHOM ZO VŠETKÝCH HRIECHOV NAJKRAJŠÍM A ZAŇ POSTIHNE ŤA TREST NAJKRAJŠÍ!
JE TO NA TEBE KOCUĽO !BUĎ ÚPRIMNÝ!
NETRÁP VIAC ANJELA ZO VŠETKÝCH ANJELOV NA ZEMI NAJČISTŠIEHO,NAJLEPŠIEHO A NAJKRAJŠIEHO!NEBER SVETU SHAKTI,SVET BEZ NEJ NIKDY VIAC NEUZRIE SLNKO A NEUCÍTI JEHO TEPLO!
VRÁŤ NÁM NAŠU SHAKTI!