Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
to je pravda, šakti má zrejme pech na manipulátorov, ja mám zase na tú ďalšiu "svorku" ale preberám velenie a idem v tom všetkom riešiť čo sa len dá a bude zase dobre
šaktuška, pridaj sa, plís:)
....poď medzi nás...nepozeraj z dialky...utri si slzy z očí.....
Shaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...úsmev, nedovol nikomu,aby ťa manipuloval!!!!!!!!!!!
lilith, veríš, že ma napadlo, či prvá nezareaguješ? v 18:28 som ťa zabudla spomenúť a tak som vedela, že zákon sa potvrdí
šaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
Ahoj Lilith:-)) aj tu je zamračené..sem tam padne kvapka-nebo plače...
Ahoj Katuška..18:28-ano máš pravdu..určite by sme sa stretávali,lebo si rozumieme a myslím,že si aj veríme.A to je to,prečo nechápem,že sa jedna časť nášho celku nechá manipulovať niekým,kto nie je súčasťou toho celku!!!
a hlavne nepremienať toto písanie na rozhovor s počítačom, na druhej strane sú reálne osoby, ale možu tam byť aj chorí ľudia, no a ten individualizmus by som tak pomenovala
a ako sa má šakti?
ethelka, ahoj, zlatko, vieš, internetovou cestou človek može hrať divadlo, ale časom na to stejne prídeme, som presvedčená, že napríklad panika, ty, šakti, goméz, dee, damaxy, mamca, samko sa na nič nehrajú, áno, delí nás vzdialenosť, nemožeme sa stretávať, ale keby sme bývali bližšie tak ako ja a damaxy boli by sme všetci spriaznení priatelia v realite ako vo virtuálnom svete; v čase sa dá odhadnúť, či človek píše od srdca alebo iba manipuluje!
myslím, že moje sily boli roztreštené v mnohé smery a teraz sa začínajú zjednocovať a už vedia čo chcú a za čím pojdu a čo dosiahnu, už ten bod opať vidím, pevný bod pred sebou