Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ahojte=DAle Shakti toto posilni,verte jej...podla mna je uz dost silna na to,aby pochopila kolkym ludom na nej zalezi...nesklame nas,verim tomu...
prečo im to dovolí? lebo sa ešte z celej sily nezjednotila a ako osobnosť proti psychickým útokom ešte nedokáže vyhradene povedať NIE a zachovať si odstup, stále sa to učí a potom príde takéto indivíduum a zase ju dostane do varu!!!
aj ja by som bola rada,keby to vysvetlil!
vieš, ethelka, lenže tie kechtle-mechtle v psychike sa nerobia len tak, dotyčný si može uvedomiť, kde chce až zájsť, a keď to prepískne, nech si to berie na zodpovednosť, ak bude chcieť ešte prísť, tak iba s vysvetlením, inak si dá dúfam spiatočku!
prečo im to dovolí??
no, ale to je inak pravda, ani sa šakti nečudujem, furt tu nabehne nejaké indivíduum a začne sa jej šmátrať v psychike, chce úplne do nej preniknúť a bohovsky sa raduje, ak mu šakti skočí na lep, indivíduum jedno! dúfam, že sa raduješ ešte aj teraz, začni s tým, aký si chudák, lebo to presne si!!!
ona si všetko berie hneď osobne..za každou urážkou vidí útok na seba a pritom sa niekto fajn pobavil najprv o mne,potom o nej...ale ja som zvolila inú taktiku:-)
A viete čo? Zase v tom mal prsty chlap!
Shaktulka...poď preberieme to spolu...