Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
smutné, keď sme takýto smutní, však? možno je to jediný sposob na zamyslenie, zrejme som ho už potrebovala, ale nemyslite si, že neprináša úrodu, cítim v sebe niečo nové, novú silu, teraz by to už mohlo výjsť, z toho sa teším najviac
Chi,tak som nepísala a čakala,kto bude mať 31 000. Panike srdečne gratulujem. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
CAFTE LASKY ♥
-pô-------------§§§§§§§§§§§§ ja som kristínka a kurkyn n z
konečne mám pri sebe týchto loptošov a teším sa:))
ja mám dovolenku a normálne som si ju dnes začala vychutnávať:-)))) Možno si dám aj šlofíka od samej radosti:-)))
BOBO, BUBULÁK, STARÁ BLAŠKOVÁ..... Pamätám. Inak už to beží, už to frčí, spod paplóna mi palec trčí. Pôjdem do nočnej.
:-))) jooj Samko,skoro som na ten song zabudla:-)))Pod postel by som sa ako dieťa neschovala,lebo tam býval BOBO! A ja som sa ho bála,tak mi museli kúpiť takú postel s úložným priesterom:-)))
Shaktul..viem,že to čítaš...nebolo ubližované len tebe!Nesmieš si všetko brať tak osobne a hlavne tu!Tu je virtuálny svet,každý sa na niečo hrá a pravdu sa nikdy nikto nedozvie.Nechápem prečo sa tým necháš ovplyvniť,keď si ešte pred dvoma dňami hovorila tak múdro!Prečo sa necháš vyprovokovať?Ani nevieme kto to je..čo ak to je len niekto kto si nás len číta a pozná naše písmenká?A ty to hneď vezmeš osobne...si dosť silná,tak sa nedaj znechutiť kýmkolvek vo svete,ktorý nie je skutočný!!!
Pod posteľ sa schováme....
To bola nejaká pieseň z detstva, však? Nie náhodou "už sme prišli z výletu, z výletu, nezmokli sme už sme tu...)?