Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
a preco si nemala?vies co,ja si dam radsej horucu cokoladu namiesto zmrzky cez zimu so stipkou skorice mnaam=Ddnes som mala super den,az na to,ze slniecko tak velmi uz nesvietilo,ale ved este bude babie leto vraj=Da ty si co robila dnes?inak byt som prerabala=D
Ja keby som si dala dnes zmrzku, tak zmrznem na cencuľ:-) V práci si zo mňa robili už srandu, lebo som chcela zapnúť "kúrenie":-) A to som mala aj zimné ponožky, teplý svetrík:-)
jaja, ja som tento rok zmrzku ani nemala:-( Aký si mala dnes deň?
tak vies co?ja si dam asi vonavy horuci kupel a bude=DDale ta zmrzka mnaaam,ako ju budem jest v zime?horucu nepredavaju?=DD
jaja, ja si dám určite horúcu sprchu:-)
mishka...naozaj je dnes veelmi zima a to som si vsimla,ked som bola na zmrzline=DDDco s tym spravime?
Aj vám je taká strašná zimááá?:-(
ano pozname sa,je to skvely clovek Shakti,prave preto mi je luto,ze sa da takto vyhecovat.katty prosim ta=DDDco si myslis,ze si robim srandu z vas ci co?=DDjednoducho ako vravim,ludia vam zavidia,ze si tak skvele rozumiete tuto,nedajte si to vziat...
Ethelka? Viem, že veľa otravujem, potrebovala by som od Teba ešte jednu radu:-( Včera som písala, že mi psychiatrička nakázala prestať užívať Hypnogén na spanie, dala mi namiesto neho ten Rivotril. Lenže ja bez Hypnogénu nespím, telo je unavené, ale nemôžem spať, myslela som, že to v práci nevydržím... a tak ma napadlo. Nemohla by som si dať 1/2 tbl. Hypnogénu + 1/2 tbl. Rivotrilu? A mám pocit, akoby tie antidepresíva pomaly zaberali, som taká "kludnejšia"...
OSPRAVEDLŇUJEM sa, že tu kazím váš rozhovor:(