Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
jeezis=DDDDty mas ale nebezpecnu pracicku,pocuvaj=DDDTakze o 9 mesiacov budeme kocikovat=DDDZartujes=DDno mam novu skrinu,tak som do nej prekladala stare veci,jujj sa tesim=Donedlho ale pojdem....a inak ockovala moce?to som este nepocula=DD
Miška:-DDDDDDDDD počuj,veď ty by si to mohla využiť:-DDD
Ethelka, nie je to psychická závislosť... naozaj nie. Skôr aby nebola pravda to, čo hovorila dr., že ma budú liečiť aj z toxikománie, nemal sa užívať tak dlho...
Pýtam sa, lebo tiež neviem, či ich môžem skombinovať:-(
do ružova:-DDD musela som si dnes pospať,lebo včera som akosi rýchlo zaspala po tom opojení a nestihla som niektoré veci:-DDD
jaja, horúca čokoláda je mňam:-) Ja som bola do 16h v práci. Keď náhodou otehotniem, tak ja za to nemôžem:-)))))))) Očkovala som moče (pracujem v labáku) a sestrička v nejakej ambulancii jednu nepriehladnú skúmavku zle zatvorila, tieklo mi to po ruke trochu... pozrela som na žiadanku a tam napísané, že je to ejakulát:-))) Tak sme sa rehnili:-)Ruky som si umývala v teplej vode asi 10 minút:-)))))
A čo si "opravovala" v byte?:)
Lilith..ano dovolenkujem tak,že som spala do 18:-DDDD
Miška,vôbec neotravuješ,rada ťa čítam!Vieš poviem ti na to asi tolko,že máš na hypnogen skôr psychickú závislosť,vieš že bez neho nezaspíš..A či si môžeš dať po polovičke z každého?Nooo tak na toto sa bojím odpovedať,lebo si nechcem zobrať na svedomie,keby sa ti niečo stalo.Prečítaj si na rivotrile,príbalovú informáciu..
no teda,to ti musela byt riadna zima=DDtak ale horuca sprcha pomoze urcite=D