Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ľúbim ťa...vsetko co som chcela si precitaju iba tvoje oci..
To nie je koniec...ale zaciatok :-)
Neodprevadzajme ju na novy zaciatok so slzami ale s usmevom...Som hrda kati..
bez v ustrety novemu zaciatku,svojmu novemu zaciatku,bez a neobzeraj sa..
mas pravdu,kazdy z nas to raz urobi..ja tiez..dufam coskoro...je tazke sa od toho odputat,ty si to dokazala naraz, ja den po dni,po kusku...citim,ze tiez odidem..je cas..uz nemam co dat,nemam co ponuknut,ale uz nie je nik,komu by som mohla nieco dat..vsetky slova uz boli vypovedane..je to stale dookola to iste..ludia vas uz nepocuvaju,odmietaju vasu pomoc z hnevom,nenavistou a zlostou nechapajuc,ze im podavate ruku..za podanu ruku vam vratia ranu...ked prestavate vidiet dobro a vnimate vsetko vokol len ako ciste zlo,falos,je cas ist..
slova su sice krasne,a aj ked su za nimi realny ludia..slova vas mozu pohladit ale neobjimu vas,ked to potrebujete..
jedneho dna sa poobzerate vokol a zistite,ze nie je nik realny,kto by vam utrel slzy,pohladil po ličku,objal... a tak bezite sem...no ked odtialto odidete situacia sa opakuje,opat ste sami...
zatvarame tu oci pred bolestnou realitou...
Katuska chod! a ja za tebou nebudem kricat Vrat sa! ale Bez! A ty vies preco...a raz ta objimem,nie slovom ale naozaj!!!
DAKUJEM...
MILUJEM TA,LUBIM TA,MAM TA RAD..sa musi hovorit do oci...
no teda.....nemam slov to mysli vazne no skoda ale respektujem nastastie je v dosahu asi jej zavolam zajtra...
pa ♥ (uz idem naozaj, aj tak prd vidim). DRZKAJ SA
ty mi radsej len telefonuj to nikto nebude citat moje cislo je 090......7
ďakujem všetkým ešte raz a teraz už skutočne vypínam, pá
:DD tak sa este vratim na nasu prvu stranu a pozriem, ako si bojovala so spinavymi rukami :D
dami, tebe (hneď to zneužijem) tak tebe, nech konečne spolu spoznáme naše hory:) ok?
to ti dakujem ze t...m ja vobec n......m
a este aj mne nieco napis kazdemu si tak aj mne cakam
:))))))))))))) dami, ty táraš:))))) moc ťa mám rada:)