Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Lilith..ja sa bojím tých vybavovačiek...:-(
Klidek, dobra vila. Mas klik :D.
Idem spat, prajem krasnu dobru noc (a chudatkam, ako som ja, aspon pekne snicky :DD)
katkáááááááááááááááááááááááááááááááá nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ok, už som tu;
taaaaaaaaakže! výsledok mojho premýšľania!!! na zdravie som prišla v decembri minulého roku, bola som dlhodobo práceneschopná, chodila som po súdoch... prvá sa ma ujala brunuška tesne pred vianocami a tak to pokračovalo; dnes opať pracujem a ....chytám druhý dych, tak ako hovorím a .....jednoducho sa lúčim:) nie je to nič hrozné, raz to urobíte aj vy, mám pred sebou veľa práce, na ktorú nestíham a ja to musím dokázať, musím, a viete prečo? lebo som sa nahnevala:)
na zdravie už chodiť nebudem, možno sa to niekedy stane, ale nemienim; ak chcete, možte mailom, ale na toto už nemám čas, skutočne, dami, ty možeš aj telefonicky:)
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak:) čo na záver? som rada, že som tu s vami pobudla istý čas, bolo mi cťou, a ďakujem:) pá
..už mám takú žalúdočnú nervozitu,že sa asi zbláznim do stredy....
ETI, mas maila ..trosku zdlhavy:DDD a technicky..este sa ozvem
áno, lilith, už na tom pracujem a keď na tom pracujem, to akože nad tým premýšľam a celkom ma to baví, lebo ako moja damaxy hovorí, keď to začína na mňa prichádzať, vždy z toho vzíde niečo potrebné, tak uvidíme, sama som zvedavá:)
No,ste ma načapali...Lilith,rozvaľ sa tu aj ty,aspoň naštveme Katulku,že nič nerobíme :DDD