Chcem si umyť ruky

panča

www.zdravie.sk

skus niekde tu , trosku sa to zrejme posunie..a chod cca od 19.05 -ja som naopak citala papier..toto su totiz veci, ktore ma vzdy rozrevu. Neviem, ci to najdes, tak Ti to hodim aj do mailu

panča

Dee, jasne, ze cestu na mesiac mam vytlacenu ..chodim tam casto. Poslala by som Ti aj link, ale bude to len vbellllmi priblizna vec, pretoze s kazdym jednym prispevkom na Komunikacii sa to posuva dalej a dalej. Nie som technicky typ, tak mi trosku trvalo, kym som prisla na to, ako sa dosatt na zaciatok :DD (vzdy som sa tam preklikavala , ale to zaberie hoooodne casu :DDD). Treba ist aspon stranu dozadu a hore v riadku adresa prepisat cislo strany...takze idem pozriet do papierov a dam ti datum a cas, kedy sme boli na mesiaci

damaxy

..no ked odtialto odidete situacia sa opakuje,opat ste sami.Presne Si to Sakti vystihla sme sami priatelia priroda a vsetko je okolo ale sme tu sami.Nie osamoteni ale sami.Uz som o tom kdesi pisala a kazdy kto nieco prezil vid depresivny stav pochopil,ze aj napriek vsetkej pomoci je na seba a svoje sam.Lahko to je pochopit v tomto rozpolozeni

deee

Ja vas mam vsetkych strasne rada a teraz mam chut sa rozdat a kazdemu nieco od srdiecka darovat. tak aspon takto virtualne () () a ♥♥♥

deee

A dakujem aj vsetkym, ktori boli so mnou na mesiaci. Bol to nezabudnutelny zazitok a momentalne lutujem, ze som si to hned nevytlacila. Takze toto je hned aj vyzva pre cestovatelov, ktori si to vcas vytlacili a poznaju moj mail....prosim ked vlastnite pisomnu formu nasej cesty na Mesiac poslite mi ho. Dakovala. Poslem vam za to kolace....Cmuky

deee

Katuska rozplakala si ma, ale neboj nie som smutna, prave naopak tesim sa s tebou, ze si nasla to, co si hladala ked si mala spinave ruky. Prajem ti vela stastia a ked ti bude horsie, alebo aj lepsie, vies kde nas najdes.
Minule som myslela na to ako sme tu vypisovali rozpravky a hracky a vsetko z nasho komunistickeho detstva, bolo to krasne. Teraz si nie som ista, ci si pri tom bola aj ty, ale v podstate si bola pri zrode tejto temy a vitala si nas na gauci s cipsami:o) Takze dakujem, ze si. ♥♥♥