Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
inak to ♥ o 13.07 bolo pre Shakti :)
Shakti,ja ťa podozrievam,že si bola špióniť v našom meste...Ako vieš,že mám debilný melír v tvare svätožiary okolo tváre? (Prrrrrrrrrrrrrr,mamča!...Aha,slušne...)
Ahoj,Shakti,dnes som ti chcela napísať,ale bolo by to strašne dlhé,tak zostanem len pri pozdrave: Pekný každý deň prajem!
a dakujem krasne Dee a lilith za ich "slova"neboli to iba slova!
fuj mamca,serioznost ti nesvedci tak ako blond farba :-)
pocikam sa :-DD musim ist...
Dobrý deň! (Dnes som seriózna...) Ako sa vám darí? Mne sa darí dobre. Vonku je premenlivé počasie.
Tiez neznasam spinave ruky.Tak co s tym?
Kati,voda tecie a ja ti ich aj namydlim
:-)Tiez by som si ich potrebovala umyt,len nemam mydlo..pozicias? :-)
ty uz budes vediet..
dufam, ze som dobre pochopila, preco Katka odchadza. Ale to neznamena, ze necakam na jej nakuknutie.
Som rada, ze to uz mas za sebou ..ja sa chystam zavolat sefovej a ked to vyjde, opat budem na call centre v jednej nemenovanej poistovni. Juj, velmo by som chcela :D
..a zase som v poobedke...Panči poisťovňa tá čo som vravela-vybavené!Ráno idem na prepis,poobede na obhliadku a potom do nočnej,tak napíšem viac...
Katušku som už rozchodila..ja viem,že ju všetci chápete,ale ja to tu neberiem len na dávanie rád ale aj na stretnutie s ludmi,ktorých mám len tu...preto nechápem,prečo defin.odchod,keď môže aspoň bodku hodiť,že žije...ale to nie je moja vec...Ja sem našťastie nechodím,len kôli jednej téme,tak nakuknem vždy,keď budem mať čas..
idem dorobit obed..cele doobedie som bola mimo ( momo) a tak teraz kamuflim s ryzovym nakypom. snad to uz vychladlo , tak idem na to. Zatial pa