Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Chcela som odist uz pred chvilou, teraz uz ozaj idem. Katuska, drzim Ti paste, aby sa ti vsetko darilo podla Tvojich predstav. a ked budes mat cas, urob aspon maly kuk♥♥♥♥&am p;#9829;♥♥♥ϖ 9;♥♥♥♥& ;#9829;♥♥
Som trochu zaskocena,ale Katty myslim,ze ty vies co potrebujes a ked ta chcemem skutocne mat pre seba a kto ta potrebuje ten ta najde.Ja to mam najjednoduchsie lebo ja ta najdem do 10 minut a mam aj tvoj mail a mam aj mobil aj Icq a aj nazivo.Takze ja sa mam a kontakty nemusia byt len cez forum mail ma tiez svoje caro a nezaberie tolko priestoru.Takze bud mobilna a nazivo si aj tak najlepsia F A K T ako sa hovori kto nezazil ta v priamom prenose ten nepozna ta oooo mocna Katty
ďakujem lilith, tiež prajem všetko dobré:)
ked clovek najde silu ist dalej, mal by ju vyuzit.Ja som si vzdy lahla nazad do postele a potom som sa nevedela pozviechat. Ale vdaka Vam som sa tiez nasla
:-((((((((((((((((((((((((((((((((
..a teraz zareagujem ako decko...vypínam..
eti nebul, to bude OK (staci, ze buli panika)
Katka premohla paniku :)
nie je dovod sa znepokojovať, veď neumierame, len sa posunul moj život do iných rozmerov a ja tam chcem ísť
:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
cele tieto nase vztahy su zvlastne(kurna, revem)..nikdy som nemala pocit, ze ste len internetove kamosky. A mam Vas radsej ako tie moje ozajstne a tak to aj zostane