Chcem si umyť ruky

panča

Chcela som odist uz pred chvilou, teraz uz ozaj idem. Katuska, drzim Ti paste, aby sa ti vsetko darilo podla Tvojich predstav. a ked budes mat cas, urob aspon maly kuk♥♥♥♥&am p;#9829;♥♥♥ϖ 9;♥♥♥♥& ;#9829;♥♥

damaxy

Som trochu zaskocena,ale Katty myslim,ze ty vies co potrebujes a ked ta chcemem skutocne mat pre seba a kto ta potrebuje ten ta najde.Ja to mam najjednoduchsie lebo ja ta najdem do 10 minut a mam aj tvoj mail a mam aj mobil aj Icq a aj nazivo.Takze ja sa mam a kontakty nemusia byt len cez forum mail ma tiez svoje caro a nezaberie tolko priestoru.Takze bud mobilna a nazivo si aj tak najlepsia F A K T ako sa hovori kto nezazil ta v priamom prenose ten nepozna ta oooo mocna Katty

lilith

Katuška,velmi ta nepoznám,ale každý človek má právo rozhodnút sa íst smerom ktorý mu vyhovuje,ak si presvedčená že cesta ktorou chceš íst je správna,tak je to ok a prajem ti v živote všetko len to dobre.

panča

ked clovek najde silu ist dalej, mal by ju vyuzit.Ja som si vzdy lahla nazad do postele a potom som sa nevedela pozviechat. Ale vdaka Vam som sa tiez nasla

katty19

nie je dovod sa znepokojovať, veď neumierame, len sa posunul moj život do iných rozmerov a ja tam chcem ísť

panča

cele tieto nase vztahy su zvlastne(kurna, revem)..nikdy som nemala pocit, ze ste len internetove kamosky. A mam Vas radsej ako tie moje ozajstne a tak to aj zostane