Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:), hej taki oobrovski dalmatini
tu asi ide dazd jak ..chcela som povedat hrom :)), ale to by bola dobra blbost :DD. Ale su fakt krasne .velke biele ako slahacka a v tom su cieerne nmachule
citim sa tak cudne..mozno je to pocasim, neviem. ale viem, ze su nadherne mraky -este som take nevidela
♥
Shakti,už som ti ti sľúbila,že raz príde človek ktorý ta nesklame,neubíži ti,a bude ta milovat na celý život!!Tu možno nenájdeš ozajské pohladenie,ale aspon také virtuálne,od ludí ktorí ta tu majú radi,nájdeš tu vela vela slov,viet,ktoré ta zahrejú,a uvidíš,raz sa všetci stretneme a objímeme sa.
Shaktulka, teraz by som ta velmi chcela objat, nie virtualne ale nazivo. Citim z tvojich slov velku bolest a sklamanie. Poznam to a viem, ze to netrva vecne. Ver, ze raz najdes ludi, ktori ta nesklamu, ak ich uz v okoli nemas
presne tak dami...sami...a preto sa treba postarat o to,aby sme sami neboli...
ludia velmi rychlo zabudaju,vezmu si od vas to,co potrebuju a dovidenia..iba vas vyuziju,taky pocit mam bohuzial ja...vyuzita...ked milujete,milovany clovek je pre vas najkrajsi na celom svete,aj ked najkrajsim vobec nie je, ale vy ho tak vidite srdcom,no nakoniec zistite,ze on si iba dvihal na vas sebavedomie,ego..ale raz pochopi,ze najkrajsim bol iba pre vas,prave preto,ze ste ho milovali a ostatni ho tak nikdy neuvidia..
priatelia to iste..
jednoducho sa citite prazdny,doslova vycucany...dali ste vsetko,co ste mohli dat a zrazu nemate pocit,ze by to bolo na nieco dobre,ze by si to niekto vazil..pride zas niekto novy,kto bude mat co dat a tak zabudam a beriem dalej..
chcela som verit,ze svet moze byt dobri..nemoze..lebo svet robia ludia..a s detskou naivitou zit jednoducho nemozte,lebo vas tento svet,ludia v nom,znicia...
snad som vam nieco dala,aj ked ste uz zabudli..
chyba mi pocit dotyku a tu ho jednoducho nenajdem..
dakujem pancitka, uz som si to aj dala do wordu. Myslim, ze si ten vylet budem citavat, ked sa nebudem citit dobre. Bolo to uzasne, nezabudnutelne....ja by som to doporucila ako povinne citanie pre vsetkych s depkou.