Chcem si umyť ruky

lilith

Ovplyvnit nie,ale záleží ako sa k všetkému človek postaví.Do všetkého čo človek robí,musí dat kúsok,srdca,rozumu,vtipu,vážnosti......

SHAKTI

niekedy nie lilith,niekedy musime bojovat,aby sme ten den prezili vo psych. a niekedy aj fyz.zdravi..
kazdy den je iny,to je zivot,nemozu byt vsetky dni rovnake..
niekedy sa tomu poddame a je to na prd..
hovori sa-zivot je takym akym si ho spravime,ja si myslim,ze to tak celkom nie je pravda,su veci,ktore nemozme ovplyvnit a naopak su veci,ktore ovplyvnit mozme,ba co viac,jednoducho musime..
sme tu,ci chceme ci nie,nik sa nas nepytal :-),musime zit,ist dalej,plakat,smiat sa,tesit sa...
clovek je prave preto clovekom,lebo je obdareny mnohymi emociami a hlavne rozumom,zvladnut tieto dve veci naraz je niekedy tazke a naucit sa ich doplnat tak,aby sme spokojne mohli zit.

lilith

už som navečeraná,idem si dat cigu a môôôôžme lietat........ a každý den je taký,akým ho chceme mat...

SHAKTI

oki lilith cakam :-) kym som este rozsantena :-DD
aky som mala den?hmmm...povedzme ze zajtra urcite bude lepsi,musi!
samko zvracanie nepozeram :-DD zvracania mam dost aj bez TV novin :-D
mam tu este nejaku pracu,ale nakuknem,ci ste sa uz odvazili,alebo este nie :-)

SHAKTI

nahanaju sa nahe po nebicku :-DDDD
lilith uz aj vyzliect a bezat!! :-DD

myslela som to tak mamca,ze sa nemozne nechat tym az tak ovplyvnit..viem to podla seba,niekedy clovek uz o hodinku lutuje co sem napisal,ale napisal to,lebo bol smutny,sam...mozno to zo seba potreboval len dostat von,vyzalovat sa,pocut,ze to bude fajn..nic viac..
lebo to vidim,ked je tu veselo,vsetci su tu,ale ked je niekomu blbo,vsetci zdrhnu a nik nema chut sem ist a to potom zas zle ovplyvnuje inych...
ja len tolko..
priserne mi tresti hlava,to s tym okom asi nebude len tak,lebo ma tam picha do hlavy,za ockom..vrrr :-DD
taaaak a teraz nie ze sa budete bat,ze umriem! :-) ale co by ste sa bali...
ale to je fakt,ze keby som,tak sa to nedozviete..

dobre idem nahanat nahu lilith po oblacikoch :-DD

mamca

Celé dva dni sa učím nič nerobiť a keď mi to už začalo ísť,zavolali a ja idem na hodinku popracovať...
Shakti,mňa sa to týka.Nie tým,čo satu píše,ale tým,že to vnímam a prijímam. Ja to tak chcem,je to moja voľba...
Bežíííííííííííííím.Ešte prídem.

SHAKTI

mamca kludne sa rozpis :-)tak preto je tu tolko svetla ked prides! a ja som uz chcela nadavat ze mam prilis silnu ziarovku :-)
vy to asi neviete ale ja vas vidim :-)
preco sa nechate ovplyvnovat tym co si tu precitate?? su to momentalne citove splechy,asi by bolo dobre az tak sa citovo neangazovat,je to slobodna komunikacia preto kazdy hodi co chce..
je to iba vycuc z nasich zivotov,vy nemozte vidiet suvislosti,po vacsine sa to vas ani netyka,tak fungujte normalne dalej!bavte sa,kecajte..nic sa nedeje..
nemoze vas,nas to az tak ovplyvnovat..kazdemu je raz dobre,raz zle,kazdy je raz hore raz dole..niekedy potrebujeme slovkom iba potesit,nic viac,vy ani viac zo svojej pozicie spravit nemozete,ale toto by ste mali, lebo zas ked bude spatne vam,slovkom potesia vas!Nie iba brat,ale aj davat.

kockacik,kedy uz bude potom?? :-)