Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Nie, je to čisté a priezračné a krásne vonia po mandliach. A ten medík, je to ako lusk s vianočnými oblátkami, čajík s medom k tomu..... Len mi poraďte, kde si kúpim t.z.v. železá (stroj) na výrobu domácich vianočných oblátok? Veríte že ich doma pečiem ja? Žena urobí tekuté cesto, sused donesie železá a už pečiem. Ale chcem mať vlastné a nie čakať kedy prídem na rad! :-))) Aj zajtra by som si ich upiekol mať tak vlastné.
samko...mnam medik lubim=Dmedovinka s prichutou mandli?to som este nepocula...ale mandle v tom neplavaju,ze nie?=DD
Nebudeš veriť, ja som teraz resp. včera kúpil 6 kg horského medu a 1 l medovinky s príchuťou mandlí, údajne je veľmi dobrá, to tvrdila žena, pre som si dal na jazyk a ozaj, fantastická. Ale to ma k pitiu nenaláka. Ja vam mám radšej Fatru, Sulinku, Budiš s príchuťou ananásu. Nechcem tu nikoho presviedčať, ale najviac ma štve keď mi prídu vinšovať a donesú mi chlast. Ale to asi preto, aby mali čo piť :-))))
a ked uz o tom jedle tu kecate...teda skor zvracani=DDD...dala by som si taky medovy kolacik s kapucinkom mnaaaaam=D
A aky bol vikend?nestihla som sem par dni skocit...
ahooj shaktul=DMaaam sa superne,zaujimavy vikend som mala,potom povinnosti,ale teraz ked som vsetko zvladla a s dobrymi vysledkami mam z toho dobry pocit zadostucinenia=DNaladku mam skveluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,ale vidim,ze aj vy tuto.uz politikov riesite a na to treba vela energie a trpezlivosti=DDDChcete vytvorit antiparlament?=DDDD
Asi nie!
Že ma to nenapadlo? A ja som sa bál, že to bolo "pre potreby politikov"!