Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

Maoam

prave preto som jej uz od leta prizvukovala, nech odide z domu a postavi sa na vlastne nohy a hlavne, nech konecne zacne vidiet vlastnu mamu aj kriticky

ale nechcela to pochopit

tpch1

Ked dietatu chyba pocit bezpodmienecnej akceptacie zo strany matky, vzdy to smrdi psychickou poruchou v neskorsom veku.

Lulu2011

ja si tiez myslim, ze take korene treba hladat aj v detstve, ja som mala prisnu mamu a tiez mozno aj preto mam problemy, ake mam, milujuce dieta vsak niekedy nechce vidiet chyby rodicov, ak matka dceru nikdy za nic nepochvali, len drbe do nej, potom to nic dobre do buducna neprinesie

tpch1

Ja razim tvrdenie-za vsetkym hladaj matku. Nemusi byt matka vzdy patologicka, ale ak nastane nestastna kombinacia povah dietata a matky, potom silne zranitelne dieta doplati uzkostou na neistotu vo vztahu k matke.

Maoam

Lulu, jasne ze rodicia tiez nie su sväte neviniatka...to nech mi nikto nehovori, z toho co viem, minimalne tej matke riadne hrabe.

Lulu2011

Maoam - ved tu predchvilou napisala, len ste si nevsimli jej prispevok :D pisala na margo matky, ze nie ona je na vine, ale ze ona ako dcera je chora