Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

tpch1

Moja skusenost-za strachom z niecoho sa skryva vzdy este nejaky iny a nepomenovany strach. Casto si postihnuty uvedomuje len ten konkretny strach, ktory vidno a nevidi suvslost s inymi vecami. O tom je psychoterapia, aby sa tomu pozrela na zubok.

Maoam

a za tymito vecami teda stoja neliecene a neriesene dlhotrvajuce silne uzkostne stavy, ak som to spravne pochopila, teda isto je to podmienene aj inymi faktormi, ale toto sa zda byt zaklad pre vznik

tpch1

Maoam, ano, hypochondria je nieco analogicke. Otazkou je, kedy sa obava premeni v istotu. U niekoho nikdy, u ineho dost rychlo.

tpch1

V momentalnej situacii by pomohla intenzivna psychoterapia kombinovana s liekmi (AD)bez ohladu na to, kde bude byvat. Co bude neskor...antipsychotika pradepodobne. Iba odchod z domu nic nevyriesi, odnesie si to so sebou (sudiac podla stadia, v akom sa nachadza). Surne potrebuje liecbu.
Na druhej strane mi je divne, ze sa nevyhyba muzom-ked ma taky strasny strach z tehotenstva, tak by nemala s nimi vliezt do postele.

Najčítanejšie články