Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

Maoam

tpch, no viem si predtavit :-DDDD, vcera som dostala bonbonieru a hadaj aku : marcipanove srdiecka v cervenom alobale osobitne zabalene krasne ach :-DDDD

tpch1

Maoam, prerasta to do psychozy. Neriesena uzkost sa preleje do bludneho presvedcenia o tom, ze je tehotna, len to nikto nie je schopny zistit. Zacne studovat pripady mimomaternicoveho tehotenstva a postupne ju to bude stale viac zozierat. Len aby sa mamicka jedneho pekneho dna neprekvapila, ked najde dcerku predavkovanu alias podrezanu a bude mat v skrinke nakupenu detsku vybavicku...

tpch1

no ani sa im necudujem, ze zdrhnu. Muzi nechcu problemovy kusok, muzi chcu uvolnenie a zabavu. A ked tato zabava spociva v opatovnom uistovani sa, ze NAOZAJ sa nic nestalo, lebo mala na diere izolepu a bola neporusena, tak vezmu nohy na plecia a zrusia ucet na FB...

Maoam

tpch no hej, ale viem si zhruba predstavit, ako vyrastala (co sa tohto tyka), takze ju matka svojim sposobom k istym klamstvam nutila, chapes, ked vyrastas s tym, ze ta matka inak prizabije a chces vo veku 20+ zazit normalne veci ako bozkavanie sa s nejakym chlapom, ale nemas sancu, lebo hned budes za k*urvu a podobne, tak je to hlavne chyba rodicov si myslim