Koľko týždňov od otehotnenia?

Príspevok v téme: Koľko týždňov od otehotnenia?
sweetsandra

Pekný deň,koľko týždňov od otehotnenia vidí gynekológ na vaginálnom UZV tehotenstvo?Dnes som bola pri gynekologičke,povedala mi,že maternica je prázdna,všetko je ok a nie som tehotná.Jediný deň kedy som mohla otehotnieť je 12.12.2011.Určite by už videla keby som bola tehotná?
Koľko týždňov po oplodnení je vidieť plod na UZV?

tpch1

jasne, my to nechapeme a ty mas chut zomriet. Presne O TOMTO som pisala nizsie. Raz to nezvladnes a nakupis vybavicku a podrezes si zily.
Ty si uvedomujes, ze keby si bola tehotna, tak by uz davno bolo vidno aj bijuce srdce decka? Vsetky koncatiny??

tpch1

preber sa moja zlata a ries to ambulantne, kym je cas. Inak ta tvoja supermamicka doma ako psychotika chciet nebude- z antipsychotik sa abnormalne pribera, vies?

tpch1

No ak sa jej zda realne, ze gynekologicka po 10 tyzdnoch od styku "nevidi" plod z nejakeho imaginarneho dovodu, tak sa to uz prehuplo do bludovej oblasti. Pretoze keby to bola iba fobia z tehotenstva, tak by si dotycna uvedomovala uplnu nerealnost svojich obav, len by bola uzkostou nutena si to overovat. No ale ak sa lucketucke zda jej strach z tehotenstva opravneny, tak to uz je daaavno za hranicou tazkej patologie a ak nechce skoncit zle, musi to riesit. Tym riesenim samozrejme nemyslim nekonecne navstevy gynekologa.

xdanielax

Maoam - vdaka za tip :)

..vlastne som rada, ze ma "len" boli hlava.

idem si aj ja nieco pozriet a asi pri tom zaspat.